Seminari -Wind of Youth for Local Cooperation

Seminari - Wind of Youth

On Opole, Polònia

Quan Del 13 al 18 de desembre 

Qui pot participar? 10 joves d’entre 15 i 20 anys actius a nivell local o regional en un consell de joventut o similar + 1 líder (sense límit d’edat).

Temàtica

El projecte “Wind of youth – for local cooperation” es va dissenyar per treballar conjuntament temàtiques relatives a les polítiques juvenils a nivell local i regional i per reforçar la cooperació internacional i intercanviar experiències i bones pràctiques entre els joves, entitats i institucions públiques de Polònia i Catalunya. El projecte consta de 2 trobades: la primera serà del 13 al 18 de desembre a Polònia i la segona al febrer o març a Catalunya on rebrem la visita del grup polonès. 

Hi participaran al voltant d’uns 40 joves – membres del Regional Youth Forum (Fòrum Regional de la Joventut), i consells locals de joventut de la regió d’Opole i també joves, treballadors juvenils i responsables de Catalunya.

Objectius

  • Crear i millorar eines per al desenvolupament de la política juvenil a nivell local i regional
  • Reforçar la cooperació internacional  i l’intercanvi de bones pràctiques
  • Conèixer les particularitats de cada regió i la organització interna dels consells de joves.

Què és el youth leader?

En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup. Normalment participa en una trobada preparatòria prèvia amb els organitzadors i la resta de youth leaders (d’altres països), fan aportacions al programa d’activitats, donant l’opinió. Per altra banda trenquen el gel i faciliten la cohesió. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, si us plau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més avall.

Allotjament

Els participants s’allotjaran en un alberg de joventut a Prudnik. També passaran un dia en una conferència amb responsables de la regió a Opole.

Llengua vehicular

Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica

Es recomana als participants demanar la targeta sanitària europea abans de marxar i contractar una assegurança de viatge.

Cost

L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Víbria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 275 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar

Emplenar aquest formulari i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Wind of Youth – for Local Cooperation”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Contacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Anuncis