Shape your Europe

Nom del projecte: Shape your Europe

On: Zakopane (Polònia)

Quan: del 16 al 24 de maig 2019

Qui pot participar?
Joves d’entre 17 i 23 anys.

Temàtica

El tema principal de l’intercanvi és enfortir la participació de persones invidents, donant suport al procés d’integració, elevant el nivell d’activitat cívica. Volem que el projecte “Shape your Europe” contribueixi a una major activació de les persones amb discapacitat en els processos democràtics, la participació en eleccions locals, parlamentàries i europees, creant una comunitat entre les persones amb discapacitat i la resta de la societat.

Objectius

  • ampliar els coneixements dels participants sobre com reduir les barreres entre les persones amb discapacitat i la resta de la societat;
  • augment de la consciència europea dels participants del projecte;
  • augmentar el nivell d’activitat cívica;
  • promoció de valors i actituds pro-socials entre els joves, activitats pel benefici de l’entorn local.

Cost
El cost de participació és per la gestió de projectes de La Víbria Intercultural, 50€.
Aquest intercanvi l’acull i organitza l’Agència Nacional de Polònia, i el menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 275 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Shape your Europe”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Important!
La selecció dels participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Data límit 13 de maig!

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org