SOLIDARITY IN ACTION

Nom del projecte: Solidarity in action

On: Copenhaguen, Dinamarca

Quan: 1 de Septembre-30 d’agost

Organizacio d’acollida : Crossing Borders

Crossing borders es una entitat no governamental que té com principal objectiu de educar i empoderar a les persones joves.

Gracies a un equip multicultural i de formacions diverses, Crossing Borders ofereix una plataforma a les persones joves per desenvolupar las seves idees i formar associacions globals, xarxes i comunitats mundials.

Va ser fundada al 1999 com a projecte per fomentar el diàleg a l’Orient Mitja i al 2004 va ser registrada com organització no governamental i partner oficial del UNESCO.

Descripció del projecte:

Solidarity in action es un projecte molt obert que dona molta llibertat al voluntari per crear el seu propi projecte en l’àmbit social. Així, algunes hores a la setmana seran dedicades a la creació d’un projecte personal, aquest projecte es podrà modelar segons els interessos dels voluntaris. La persona voluntària donarà també suport a l’equip de Crossing Borders en les seves activitats. Ajudarà a l’equip a gestionar les xarxes socials i també farà intervencions en escoles. La persona voluntària també s’implicarà en un dels projectes principal de l’associació ,“Food for thought”, que consisteixi en donar un espai a persones refugiades i emigrants a compartir els seves cultures a traves de la cuina i les seves històries vitals, en un context informal. També es farà un seguiment que permetrà  a la persona voluntària reflexionar sobre l’adquisició de competències durant el projecte.

Perfil de la persona voluntària:

Es valorarà un interès en els assumptes socials i també una experiència prèvia en el treball en joventut (com a voluntari/a o professional).

Allotjament, menjar i transport:

Es cobreixen totes les despeses: viatge d’anada i tornada, allotjament, diners per menjar i diners de butxaca.

Assegurança

Les persones voluntàries al Cos Europeu de Solidaritat compten amb una assegurança de salud.

Desplaçament

El viatge d’anada i tornada està cobert pel programa fins a un límit de 275€.

Què cal fer per participar

Si vols participar, envia’ns el teu Currículum Vitae i la teva carta de motivació, en anglès a info@vibria.org

Concacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org