Voluntariat a França

On: Normandia, França

Quan: maig 2021 (5 mesos)

Organització d’acollida: Pont d’Ouilly Loisirs

Descripció de l’activitat: El Pont d’Ouilly Loisirs és un a ONG local que ofereix nombroses activitats a habitants i turistes (caiac, corda, muntanya, bicicleta, concerts, activitats per a nens, adolescents i famílies). Amb el suport de professionals, s’espera que el voluntari ajudi durant l’organització d’un esdeveniment al setembre on els habitants vindran a descobrir totes les activitats del poble. S’espera que el voluntari comparteixi amb els habitants el seu país natal i sempre tractant d’exposar les seves pròpies idees. L’estiu és el període més actiu d’aquesta associació i el voluntari pot ajudar a totes les activitats (com llogar un caiac, per exemple).

img_0860-anibas-photography-pont-douilly-loisirs-canoe-kayak

 

Perfil de la persona voluntària

– DINÀMICA: haureu d’aportar idees noves i compartir-les amb els altres.
– CREATIVA: volem que desenvolupeu i construïu projectes per a vosaltres i per a la població d’aquest territori.
– COMUNICATIVA: haureu de ser oberts, disposats a compartir les vostres idees.
– AFINITATS: per treballar amb joves i afinitats amb activitats a l’aire lliure.

Allotjament, menjar i transport:

El voluntari s’allotjarà en una casa mòbil amb empleats de temporada de l’organització durant el període estival. L’ONG d’acollida podrà proporcionar al voluntari un cotxe si és necessari per complir les seves missions. Per moure’s, també podrà utilitzar una bicicleta, un autocar per anar a Caen i / o anar amb als membres de l’organització.

El menjar el pot proporcionar l’organització d’acollida o comprar-lo el mateix voluntari al poble. El projecte també inclou diners de butxaca, curs d’idioma i viatje d’anada i tornada.

Formació

El voluntari participarà en el cicle formatiu organitzat per les agències nacionals. Depenent de les seves motivacions, es poden considerar les següents formacions amb el nostre personal: – formació en activitats esportives amb diferents públics (infants, joves, adults, refugiats, persones amb necessitats especials) – formació en activitats culturals (organització de concerts, participació al programa organització de festivals …) – formació en activitats educatives (com donar suport als joves projectes, metodologia del projecte).

Què fer per participar?
Els candidats poden sol·licitar-ho enviant el  Curriculum Vitae i la carta de motivació a: info@vibria.org

Contacta’ns
Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org