YOU TOO CAN 2 – ROMANIA

Nom del projecte: YOU TOO CAN 2

On: Coronini, Romania

Quan:
La formació tindrà lloc
del 13 al 18 d’abril de 2019

L’intercanvi juvenil, que és conseqüència de la formació i d’obligada participació, tindrà lloc del 17 al 26 de maig.

Qui pot participar?
Treballadors/es juvenils, socials o persones voluntàries,  interessades en treballar l’emprenedoria juvenil i en lluitar contra la desocupació amb el col·lectiu jove, que després puguin participar a l’intercanvi juvenil com a youth leaders, que tindrà lloc del 17 al 26 de maig.

Temàtica
“YOU TOO CAN 2” s’orienta a treballadors/es juvenils que tenen interès en combatre l’atur en el col·leciu jove utilitzant metodologies d’educació no formal.

El projecte es divideix en dues fases:
– L
a primera etapa és una formació que es farà a l’abril on es treballaran les competències d’intervenció socioeducativa amb joves en materia d’emprenedoria, on participaran 2 treballadors/es juvenils de cada país.
– La segona etapa consisteix en el desenvolupament d’un intercanvi juvenil amb joves 36 joves de 6 països, on es podran posar en pràctica els coneixements impartits durant la formació. Així doncs les persones participants a la formació hauran de participar també a la segona fase, l’intercanvi juvenil, com a dinamitzadores.

Objectius

  • Capacitar a treballadors juvenils europeus, treballadors socials i voluntaris per implementar metodologies que promoguin l’emprenedoria i l’ocupabilitat de les persones joves
  • Compartir coneixements i bones pràctiques sobre programes europeus i polítiques europees adreçades a la joventut.
  • Dotar d’eines als participants per a que puguin millorar la tasca que desenvolupen en les seves comunitats amb el treball amb joves

 

Metodologia
Les metodologies es basaran en educació no formal.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica
Els participants us heu d’assegurar de tenir la targeta sanitària europea abans de marxar.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 275€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem. El nom del projecte és “You too can 2”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…
Important! La selecció dels participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Data límit 20 de març

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org