YOUTH WORKER CIRCUS

Circus, FrançaOn: Gelòs, França

Quan:
 Del 19 al 26 d’agost de 2019 

Qui pot participar?
2 treballadors juvenils majors de 18 anys

Temàtica
El curs de formació “Youth Worker Circus” està organitzat per l’Associació La Villa (França) i l’Associació CIK / Circus La Bulle (Eslovènia) a Gelòs, França amb 30 participants.
Durant el curs de formació de 7 dies, descobrirem com utilitzar la pedagogia circense com a mètode de treball juvenil. Utilitzem activitats de circ com a forma de pedagogia en l’ensenyament i en l’educació no formal. La idea principal és que l’activitat del circ sigui atractiva i divertida per a tothom, fent-la ideal com a eina de treball educatiu amb joves.

Objectius
L’objectiu és introduir els joves i els treballadors a activitats positives i saludables que fomentin la cooperació i que reforcin la confiança, alhora que desenvolupin la coordinació i la persistència. El resultat final és molt més que aprendre aquestes habilitats: també ajuda a millorar l’autoestima, construir un capital social i dirigir la gent cap a formes de vida positives.
L’objectiu principal del nostre projecte és ensenyar als participants els conceptes bàsics de diverses habilitats del circ, com ara acrobàcies de companys i grups, malabarisme, diabòlies, modelatge de globus … i mostrar-los com preparar i implementar un taller de circ, que poden utilitzar com a eina en el treball amb joves. Al final del nostre curs de formació, tots els participants disposaran de coneixements sobre com preparar i implementar un taller bàsic de pedagogia del circ en la seva pròpia.
Durant el projecte, els participants (amb l’ajut de formadors) prepararan un curt espectacle de circ que actuaran per a la comunitat local. Després de la mostra, els participants dirigiran el taller de pedagogia del circ per a la comunitat local i posaran a prova les seves habilitats.

Països participants
Espanya, França, Eslovènia, Grècia, Romania, Països Baixos, Itàlia, Turquia, Lituània, Bulgària, Polònia, Letònia, Macedònia.

Allotjament
Els participants s’allotjaran a les habitacions amb 3 o 4 personas i tindrem dos grans espais comuns que podem utilitzar durant tot el període de formació.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Cost
El cost de participació és per la gestió de projectes de La Víbria Intercultural, 50€. I per la gestió de l’entitat d’acollida, 20€.
El menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 180 EUR/persona, suficients per a cobrir les despeses del viatge.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Youth Worker Circus”Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

Important!
La selecció dels participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret/a en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Data límit 15 de juny!

Contacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org