Forgotten Crafts of the Future

Nom del projecte:  Forgotten Crafts of the Future

Quan: del 31 Agost a l’11 de Setembre de 2018

Qui pot participar? Joves d’entre 18 i 25 anys (5 participants + 1 youth leader)

Temàtica
Es tracta un projecte basat en l’aprenentatge i la transmissió de coneixement I cultura. Vivim en una societat que ens empenta a tancar-nos en nosaltres mateixos, anant cada cop més ràpid, comprant, consumint i llençant; mentre el nostre planeta necessita més que mai que estalviem una mica els recursos. Durant aquest intercanvi, els participants, 42 joves de 7 països diferents, descobriran altres cultures, així com tècniques i pràctiques dels antics oficis, mentre gaudiran creant i reparant coses per si mateixos. 

Estada
Els joves seran allotjats en l’associació COALA, una casa amb un jardí molt gran, on es faran activitats a l’exterior. També tindran l’oportunitat de visitar i explorar la comunitat local (Brussel·les i castell de Bouillon).
La resta de participants provenen d’Itàlia, Grècia, Letònia, República Checa, Portugal i Bèlgica.

Objectius

  • Interculturalitat: descobrir altres cultures amb activitats interculturals, per tal que cada participant creï la seva pròpia visió a través de la seva experiència
  • Promoure la inclusió social, els valors ètics comuns i l’equitat
  • Crear relacions entre persones de diferents països, entorns, religions, etc.
  • Desenvolupament i aprenentatge de noves competències
  • Desenvolupar una activitat local amb impacte a llarg termini
  • Promoure la participació activa dels joves

Què és el youth leader?
En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup. Normalment participa en una trobada preparatòria prèvia amb els organitzadors i la resta de youth leaders (d’altres països), fan aportacions al programa d’activitats, donant l’opinió. Per altra banda trenquen el gel i faciliten la cohesió. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més abaix.

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica
Els participants us heu d’assegurar de tenir la targeta sanitària europea abans de marxar us recomanem contractar una assegurança de viatge.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 170€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Forgotten Crafts of the Future. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

URGENT – Es valoraran candidatures per ordre d’arribada

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s