Introducción Alena y Noviembre

Hola a tots!

Em dic Alena, vaig néixer i vaig viure 18 anys al nord de Sibèria, però ara visc i estudio a Sant Petersburg. Fa un any, em vaig llicenciar a la Facultat de Relacions Internacionals i Política Mundial de l’Acadèmia Presidencial i, després, em va sorgir la pregunta, què voldria fer quan acabés? Ometent les llargues històries, al final sóc aquí, i he de dir que estic contenta de ser aquí, de fer el que faig ara, no tinc paraules..

N2PXGfOHRhoLa desscripció anterior: “Taco rus”

Dit a continuació: “Quan ets l’única persona de Sibèria i et congeles molt mes que ningu”

Parlant del meu primer mes aquí, val la pena començar dient que em costa el castellà, que és el meu maldecap, i també l’objectiu dels propers 10 mesos. És per aquesta raó que em vaig enganxar periòdicament en diverses situacions curioses, que es poden anomenar “Alena i la compra d’una targeta sim”, “Alena i el metro”, “Alena i diversos intents d’explicar-li al mestre que teníem una finestra trencada i les canonades obstruïdes”, etc. L’altre dia, vaig intentar comprar un cafè amb llet, vaig estar pensant durant una estona, vaig anar al cambrer i vaig dir: “Carne con leche, por favor”. Val …

Tot i això, estic molt agraïda als espanyols per la seva resistència i la paciència que tenen al deixar-me acabar la frase. Gràcies!

Durant aquest mes, he aconseguit fer molt: provar el màxim de cuina local (i enamorar-me de les croquetes, de la sangria i del  torró), descobrir la dissenyadora que hi ha dins meu, ser lampista, enamorar-me de Barcelona per sempre, conèixer gent de 19 països, absolutament per accident (sincerament! !!) pujar al tren sense pagar perquèem vaig equivocar, aprendre moltes coses noves sobre els intercanvis i programes juvenils a l’estranger, i molt més.

jW6Fx7MvZMo

Sí, m’agrada fer fotos verticals i no és gaire convenient

També parlaré sobre la formació introductòria que va tenir lloc a Comaruga. Aquesta formació s’organitza per a voluntaris de tota Europa que venen com a voluntaris a Espanya. Així doncs, vaig viure a la mateixa habitació amb noies de la República Txeca, Gran Bretanya, Albània i Romania. Va ser molt guay! Al llarg de la setmana, se’ns va donar molta informació útil, començant pels drets i les obligacions dels voluntaris i acabant amb formes de resoldre conflictes. Vam ballar junts a mitjanit un ball popular albanès, vam menjar bunyols, vam intentar trobar mandarines embolicades al pati (i trobades!), Vam compartir problemes i ens vam adonar que, independentment de la geografia, tots tenim molt en comú: problemes comuns, pors similars, desitjos similars. en molts aspectes,  (una vegada, per exemple, tots vam estar d’acord que tots volem iogurt de plàtan, però això no és greu, per descomptat).

whEwjVZ6VaU    6PraKcWi3yk

I també vaig celebrar el meu aniversari a Espanya! Va ser el meu primer aniversari, que vaig celebrar a l’estranger com a l’única russa de la companyia. Mentre dormia, els nois es van vestir al vestíbul i em van preparar un tiramisú. Al vespre vam organitzar un gran sopar, que també es va dedicar al fet que finalment tots els voluntaris vinguessin a Espanya. Va ser molt xulo, divertit i deliciós. Gràcies a TOTS per aquesta nit!

gTLWxT8B1DY

I sincerament us aconsello, la persona que llegeixi aquest diari, que abandoni periòdicament la zona de confort, perquè és després que comencen els miracles. Si no sabeu per on començar, proveu de llegir sobre ESC, potser el vostre projecte ideal, nous coneguts i experiència que no es poden descriure amb paraules, us esperen en algun lloc de Bèlgica, Estònia o Eslovènia.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s