Voluntariat de curta durada a Estònia

On: Paikuse, Estònia

Nom del projecte: Fellowship of Volunteers

Quan:  2 de maig a 1 de juliol de 2021

Organització d’acollida: Paikuse Youth Center

L’objectiu de PaNoKe és contribuir al desenvolupament dels joves i la seva capacitat emprenedora i d’emancipació. Garantir un entorn segur per prevenir i frenar el desenvolupament de les actituds antisocials o socialment poc saludables de les persones joves mitjançant diverses activitats.

A més, les activitats diàries inclouen:

  • assessorament de projectes i suport a iniciatives juvenils;
  • transmissió d’informació juvenil;
  • activitats temàtiques sobre prevenció;
  • promoció del voluntariat;
  • donar suport al Consell Juvenil de Paikuse.

Descripció de l’activitat: 

Es participará en el disseny i implementació de tot tipus d’activitats en un centre juvenil, la persona voluntària podrà posar en pràctica les seves competències, habilitats i interessos. Es faran tallers oberts de cuina, manualitats i reciclatge o activitats segons les habilitats, experiència, interessos de la persona voluntària. Activitats que amplien la imatge del món per al joventut. També es dissenyaran noves activitats i oportunitats per al centre juvenil, es donarà suport a projectes d’iniciativa juvenil i es donarà suport en la seva realització.

Informació pràctica:

• Diners de menjar i diners de butxaca: 270 euros al mes.

• Les despeses d’allotjament estan cobertes. El voluntari viurà en un apartament a l’interior del Centre juvenil PaNoKe, equipat amb tot el necessari per a una vida còmoda. El bany es comparteix amb el centre juvenil.

• Es cobriran els viatges d’anada i tornada

Formació

Es comptarà amb un tutor per ajudar en qualsevol qüestió relacionada amb el treball i que donarà suport al procès d’aprenentatge, i amb un mentor que serà un amic local i que també donarà suport al voluntari.

Què fer per participar?
Els candidats poden sol·licitar-ho enviant un Currículum Vitae i una carta de motivació a: info@vibria.org

Contacta’ns
Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s