Voluntariat de llarga durada a República Txeca

On: Merboltice, República Txeca

Nom del projecte: Advanced Crafts and Permaculture

Quan: 1 Abril -30 de Novembre

Organització d’acollida: Spolek Hvozd

Descripció de l’activitat: 

Les persones voluntàries participen en tot tipus de treballs pràctics en cooperació amb els membres de l’associació d’acollida, sota supervisió constant de tasques, dividits proporcionalment en:

  • 50%: treball al jardí i l’hort, preparació del terreny per a les necessitats de plantació, tractament de llavors, conservació d’aliments;
  • 20%: reparació d’eines i equips, manipulació de llenya, manteniment de màquines de fusteria, afilat d’eines manuals, neteja i ordre de les coses, o distribució del material, etc.
  • 20%: planificació específica de projectes, educació no formal sobre temes com la comunicació comunitària i la consciència ambiental, autoreflexió, avaluació de projectes i tasques acabats, socialització amb convidats i formació ó de voluntaris de curt termini.
  • 10%: fabricació d’art o ús diari en tallers

Diàriament, es fan els treballs als jardins i horts i boscos: preparació de plantes, trasplantament, manteniment d’arbres fruiters vells, plantació d’arbres nous, tala d’herba, fabricació de compost de totes les maneres diferents, recollida de la collita, processament i recollida de fruita i hortalisses, recollida de llavors i propagació de llavors, alguns treballs forestals com ara el manteniment dels camins i la recollida de llenya. Aquestes activitats depenen de la temporada; d’abril a octubre, durant el procés d’aquestes activitats els voluntaris obtenen experiència important sobre principis de jardineria i permacultura, gràcies a un període més llarg de temps realment poden observar els propis resultats de treball.

Informació pràctica:

El cos de solidaritat europeu cobreix menjar i allotjament, curs d’idiomes, assegurança mèdica, despeses de viatge i tutoria. La persona voluntaria també rebrà uns diners de butxaca diaris de 5€.

Perfil de la persona voluntària:

  • Estar disponible durant tota la durada del projecte
  • Tenir entre 18 i 30 anys
  • Tenir nacionalitat europea
  • Parlar anglès i estar interessat en aprendre txec bàsic
  • Estar preparat/da per viure en un context intercultural en una zona rural, on la ciutat més propera amb instal·lacions es troba a 15 minuts amb bicicleta o patinet elèctric

Què fer per participar?
Si t’interessa envian’s el teu Curriculum Vitae en anglès i una carta de motivació en anglès a: info@vibria.org

Contacta’ns
Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s