“KIWIS 4 FUTURE” Intercanvi Juvenil a França

ON: Praz sur Arly, França

QUAN: 29 de juliol al 6 d’agost de 2022

ASSOCIACIÓ QUE REALITZA EL VOLUNTARIAT: Hors Pistes

APV (reunió preparatòria): 30 de juny al 3 de juliol de 2022 (Només per a un Youth leader)

TEMÀTICA:

El tema de l’intercanvi serà l’ecologia, per tant serà un projecte on s’intentarà ser el més ecologics possibles. La programació inclourà temps per treballar participativament: cada grup de participants està convidat a proposar tallers a la resta de grups connectat amb l’ecologia (com reciclar ~ reduir ~ reutilitzar recursos). Durant el YE els joves participaran en la creació d’equips, nits interculturals i activitats a l’aire lliure.

LLOC: Xalet “La Remonte Pente” 74120 Praz sur Arly

L’allotjament té 2 plantes amb moltes habitacions (amb 2 a 7 llits), cada planta disposa de lavabos i dutxes. Praz sur Arly és un poble de muntanya amb 1300 habitants.

APV- Trobada prèvia de preparació pels Youth leaders

Els Youth leaders de cada país participaran a una trobada prèvia de preparació de l’intercanvi, que tindrà lloc a de juny durant 2 dies. Durant aquests 2 dies (viatges dies exclosos), els youth leaders coneixeran l’entorn i els llocs on tindrà lloc el projecte, així com els detalls de les activitats que es realitzaran, i podran fer les seves aportacions i reflexions sobre el programa.

PAÏSOS PARTICIPANTS: Espanya, Itàlia, França, Alemanya

LLENGUA VEHICULAR: Anglès. No hi ha requisit de nivell, així que no t’amoinis si en parles poc! El grup t’ajudarà i serà una experiència increïble.

COST: El cost de participació és de 50€*, en conceptes de gestió. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa. Les despeses de viatge es reemborsaran aproximadament als 3 mesos després de la presentació de tots els documents de viatge originals.

Us proposem viatjar verd, sense fer servir avió! Punt de trobada del grup-estació de tren: La Ciotat i després continuar el viatge amb un autobús de lloguer

QUI POT PARTICIPAR: 6 joves d’entre 14 a 17 anys + 2 youth leaders

QUÈ IMPLICA PARTICIPAR COM A YOUTH LEADER: 

En tots els intercanvis hi ha la figura de youth leader, que és una persona que fa de referent pel grup, s’encarrega de trencar el gel i facilitar la cohesió. A més, pot fer aportacions al programa d’activitats i cal tenir disposició per dinamitzar alguna activitat o taller. És important que el/la youth leader hagi participat prèviament en Intercanvis Juvenils o activitats semblants, i que tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols participar com a youth leader d’aquest projecte, si us plau, indica’ns-ho a observacions al formulari que trobaràs més abaix.

QUÈ CAL FER PER PARTICIPAR?

Omplir el formulari de participació  deixant molt clara la vostra motivació per participar. Hauràs d’especificar el nom del projecte: “KIWIS 4 FUTURE”

DATA LÍMIT PER OMPLIR EL FORMULARI: 29 de maig 2022

IMPORTANT!
La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.


CONTACTA’NS:
Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s