“Food (r)evolution” Intercanvi Juvenil a Itàlia

On

Altamura, Itàlia

Quan

22 – 30 d’agost de 2022 (pot ser que sigui la setmana següent, segons preus dels vols!)Temàtica

El projecte és una oportunitat per convidar els joves a reflexionar sobre el tema de la consciència de consum.

A través d’activitats pràctiques, visites i debats, els participants faran un recorregut pel menjar per prendre consciència que menjar és un acte que implica responsabilitat.

El projecte també pretén tocar temes ètics relacionades amb la nutrició i la producció d’aliments, així com desigualtats i explotació humana. I també reflexionar sobre la importància de l’alimentació relacionada amb la salut i el benestarMetodologia

La metodologia del projecte es basa en els principis de l’educació no formal. El focus principal serà posar-se en els participants, fomentant la seva participació activa, aprenentatge mutu, debat i intercanvi d’experiències i bones pràctiques en salut mental i treball juvenil.

Llengua vehicular

L’anglès.

Qui pot participar?

5 joves d’entre 18 a 30 anys + 1 Youth Leader (Sense límit d’edat)

El perfil dels participants:
• Interessat pels temes d’alimentació, salut,
solidaritat;

• Disposat a experimentar el treball en equip i compartir
moments de comunitat amb un
grup internacional.Què implica participar com a youth leader?

En tots els intercanvis hi ha la figura de youth leader, que és una persona que fa de referent pel grup, s’encarrega de trencar el gel i facilitar la cohesió. A més, pot fer aportacions al programa d’activitats i cal tenir disposició per dinamitzar alguna activitat o taller. És important que el/la youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols participar com a youth leader d’aquest projecte, si us plau, indica’ns-ho a observacions al formulari que trobaràs més abaix.Països participants

Itàlia, Georgia, França, EspanyaCost

El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa. Les despeses de viatge es paguen primer per els participants i després es reemborsen aproximadament als 3 mesos després de la presentació de tots els documents de viatge originals. Els reemborsaments es realitzaran a través de transferència bancària. El preu del viatge es subvencionarà amb un màxim de 275€.

Si vols gaudir del 50% de descompte en la quota de participació del intercanvi i també de totes les oportunitats que oferim amb els nostres partners locals, fes-te soci de la Vibria!Què cal fer per participar?

Omplir el formulari de participació deixant molt clara la vostra motivació per participar.

Data límit: 18/07/2022Concacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s