Voluntariat de Xavi i Carla a Itàlia

El voluntariat a Matera va ser una de les millors experiències de la nostra vida, ho repetiríem sense pensar-ho!! Mai oblidarem les increibles postes de sol desde la granja, els sopars i dinars que cuinavem conjuntament, les visites als pobles del voltant els dies lliures i molts més records que ens omplen d’alegria quan els pensam. D’aquest projecte ens enduim amistats i conexions que esperem durin per sempre.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s