“New approaches to sustainability” Formació a Alemanya

On: Berlín, Alemanya

Quan: 27 Novembre-2 de Desembre 2022

Associació on es realitza la formació: Epeka

Què és una formació europea o trainning course?

Les formacions europees permeten adquirir coneixements sobre algun tema d’interès social, mitjançant dinàmiques d’educació no formal (debats, tallers, role plays…). Les formacions es duen a terme per a formadors/es professionals i estan destinades a persones que treballin o estudiïn en l’àmbit social, o bé que tinguin un interès justificat per a la temàtica concreta.

Temàtica

El projecte “New approaches to Sustainability” neix de la fusió de 3 temàtiques com l’ecologisme, el desenvolupament sostenible i el treball amb joves vulnerables.

Aquesta formació vol donar respostes a les conseqüències econòmiques i laborals de la pandèmia Covid 19 en els joves vulnerable.
Mirant a aquesta crisi com una oportunitat de canvi, durant el projecte s’afrontaran temes com el de l’economia circular i solidària així com altres iniciatives inclusives.
Per a tot això, es posarà el focus en les persones i en el medi ambient.

Objectius

• Fer un treball de camp sobre la situació dels països participants en les àrees de treball del projecte i presentar els resultats;
• formar a joves treballadors en economia circular i protecció del medi ambient;
• augmentar el coneixement i la comprensió dels joves en les diferents àrees de treball del projecte a través d’activitats locals;
• proporcionar als treballadors de joventut coneixements i competències per tal que puguin oferir activitats per a joves en les àrees de treball del projecte en les seves organitzacions locals;
• millorar les habilitats i competències dels treballadors juvenils per intervenir amb grups vulnerables.

Metodologia

La metodologia del projecte es basa en els principis de l’educació no formal. El focus principal serà posar-se en els participants, fomentant la seva participació activa, aprenentatge mutu, debat i intercanvi d’experiències i bones pràctiques en salut mental i treball juvenil.

Llengua vehicular
L’anglès.

Els participants seran seleccionats seguint aquests punts:

1 – Edat: majors de 18 anys
2 – Ser treballador/a de joventut
3 – Un bon coneixement (encara que no estigui certificat oficialment) de la llengua anglesa

4- Motivats per col·laborar i participar en totes les activitats del projecte

Països participants

Estònia, Lituània, Espanya, Eslovènia, Alemanya

COST: El cost de participació és de 100€: 50€ per la gestió per part de la Vibria i 50€ de cuota de participació que aniran a l’entitat organitzadora.

Aquest projecte està finançat pel programa de la Unió Europea Erasmus+, així que el menjar, l’allotjament, les activitats i el transport (internacional i local) estan subvencionats al 100% amb un pressupost màxim de transport de 275€

Si vols gaudir del 50% de descompte en la quota de participació de l’intercanvi i també de totes les oportunitats que oferim amb els nostres partners locals, fes-te soci de la Vibria!

Per sol·licitar-ho, ompliu el formulari de sol·licitud aquí:  formulari de participació.

DATA LÍMIT PER OMPLIR EL FORMULARI: 05.11.2022

IMPORTANT!
La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

CONTACTA’NS:
Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s