“Being Seen” formació a Regne Unit

On: Kennington,Regne Unit

Quan: 13-22 de desembre de 2022

Associació on es realitza la formació: Abroadship.org

Què és una formació europea o trainning course?

Les formacions europees permeten adquirir coneixements sobre algun tema d’interès social, mitjançant dinàmiques d’educació no formal (debats, tallers, role plays…). Les formacions es duen a terme per a formadors/es professionals i estan destinades a persones que treballin o estudiïn en l’àmbit social, o bé que tinguin un interès justificat per a la temàtica concreta.

Temàtica

Som conscients o hauríem de prendre consciència que la marca i, concretament, la presència en vídeo de la nostra organització, és el segon element que hem de construir (després del nostre lloc web). Actualment la tecnologia ens permet crear produccions de vídeo sense equips cars. Els telèfons intel·ligents, els ordinadors portàtils i altres aparells de baix cost poden oferir produccions de vídeo d’alta qualitat.

Abroadship.org us convida al projecte Being Seen. Es tracta d’un projecte en 2 fases on tindreu l’oportunitat d’aprendre a construir un vídeo de promoció social de la vostra organització amb equips de baix cost, així com aprendre i experimentar amb altres persones i com utilitzar el vídeo creant-vos a vosaltres mateixos.

Estructura del projecte

1. Training Course // 13-22 de desembre, Kennington, Regne Unit

Familiaritzar-se amb l’alfabetització mediàtica
Rebre habilitats pràctiques en la realització de cinema en totes les etapes (preproducció, producció postproducció)
Exploreu maneres de promocionar i difondre vídeos en línia
Adapta l’alfabetització mediàtica als mètodes propis de treball amb els teus grups objectiu
Crea un vídeo promocional per a una organització sense ànim de lucre amb seu a Londres
Crea els teus plans d’acció per a la Fase d’Acció Local.

2. Fase d’acció local // Gener de 2023, cada país soci

Posa en acció els coneixements i les eines adquirides creant un vídeo promocional per a la teva organització, practicant i millorant les habilitats de creació de vídeos de l’organització.
Difon els coneixements actuant com a multiplicador i compartir les habilitats adquirides durant el curs de formació impartint un taller d’alfabetització mediàtica per a joves de la vostra organització

Elements del programa

 • L’horari de treball i el programa varia segons les necessitats del programa. Espereu treballar de 12 a 14 hores (incloses les pauses i les tasques).
 • Hi ha sessions de matí, tarda i vespre previstes. Els matins es centren principalment en tasques de creació de vídeo i reflexió, sessions de tarda i vespre per a aportacions i pràctiques.
 • No hi ha necessitat d’equips multimèdia cars, treballaràs amb els teus propis recursos d’equips multimèdia, aprenent a crear produccions de vídeo amb el mateix material amb què treballaràs a la teva realitat local.
 • Tingueu en compte que el programa no inclou viatges turístics ni dies lliures, per tant, en cas que us interessen aquestes possibilitats, us convidem a planificar-los vosaltres mateixos concertant (pel vostre cost) uns dies abans o després de la formació.


Mètodes de lliurament
Aquest programa de formació busca un enfocament d’aprenentatge vivencial, aprendràs fent i reflexionant sobre el que has fet. Espereu un programa totalment dinàmic que contingui diversos mètodes i formats de treball afegits els uns als altres com a maons de Lego construint el contingut de la formació.

 • Aportació curta i pràctica: rebràs una aportació teòrica breu i se us demanarà directament que les implementeu
 • Tasques i comentaris: espereu trobar-vos en molts equips multinacionals diferents treballant junts en una tasca de mitjans en un període de temps establert.
 • Produccions de vídeo: Durant el segon bloc de la formació treballaràs amb un grup internacional en la producció d’un vídeo de promoció social d’una organització sense ànim de lucre.
 • Reflexió i autoavaluació: hi ha parts dedicades del programa, on podeu aturar-vos i mirar el vostre propi camí d’aprenentatge. Això passarà en un context de grup reduït, en un ple però també individualment.

Llengua vehicular: L’anglès.

Països participants: Regne Unit, Grècia, Itàlia, Lituània, Bulgària, Espanya, Polònia i Romania.

Els participants seran seleccionats seguint aquests punts:

 • Treballador/a de joventut i/o personal d’organitzacions sense ànim de lucre, interessat en com incorporar les noves tecnologies i, concretament, la producció de vídeo a la seva feina
 • Amb ganes d’aprendre o desenvolupar les teves habilitats en la creació de vídeos
 • Compromesos a crear 2 vídeos promocionals socials (un al Regne Unit i un al vostre entorn local)
 • Preparat per participar en un entorn intercultural i amb ganes de desafiar-te treballant en un curs de formació d’alta velocitat ple de tasques pràctiques
 • Resident a Espanya.
 • Capacitat de treballar i comunicar-se en anglès
 • +18 anys

Què cal portar:

 • Roba informal, abrigada i esportiva per a l’exterior (tingueu en compte el clima britànic plujós) i interior;
 • Motxilla petita (no necessària, però molt pràctica per a la producció a l’aire lliure);
 • Sabates còmodes per caminar;
 • Passaport (el DNI de la UE ja no s’accepta després del BREXIT);
 • Medicaments;
 • Assegurança: això és fonamental! Si us plau, porteu la Targeta Sanitària Europea i Assegureu-vos d’altres maneres perquè no proporcionem ni ens fem responsables de cap incidència.

Equip personal
És imprescindible portar equip personal. No us proporcionarem l’equipament per tal que l’efectivitat del vostre aprenentatge personal i el propi curs de formació es pugui augmentar si treballeu amb eines que ja coneixeu i disposeu. Per tant, porteu amb vosaltres:

 • Smartphone, càmera de vídeo o fotogràfica amb funció de filmació (el més professional possible, preferiblement DSLR);
 • Emmagatzematge de memòria (o disc dur extern);
 • Portàtil i programari d’edició de fotos i vídeos;
 • Carregadors, adaptador d’endoll del Regne Unit, lectors de targetes, cables.

Cost

El cost de participació és de 50€ en concepte de gestió.

Aquest projecte està finançat pel programa de la Unió Europea Erasmus+, així que el menjar, l’allotjament i les activitats estan subvencionades al 100%.

Així mateix, cada participant rebrà un reemborsament de 275 euros per les seves despeses de viatge.

Si vols gaudir del 50% de descompte en la quota de participació de l’intercanvi i també de totes les oportunitats que oferim amb els nostres partners locals, fes-te soci de la Vibria!

Per sol·licitar-ho, ompliu el formulari de sol·licitud aquí:  formulari de participació.

DATA LÍMIT PER OMPLIR EL FORMULARI: 29.11.2022

IMPORTANT!

La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

CONTACTA’NS:

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s