SHIFT: Informe final

Amb la fi d’aquest més de gener arriba també el final del projecte SHIFT, després de sis mesos en Craiova a Romania. Un equip de sis voluntaris d’Espanya, França, Itàlia, Geòrgia, Estònia I Dinamarca van intervenir en la comunitat local per a conscienciar sobre l’alfabetització mediàtica.

Aquests projectes van beneficiar a les dues parts implicades en relació amb el procés d’aprenentatge dels voluntaris I els beneficiaris de la comunitat local. Els voluntaris van tenir l’oportunitat d’afrontar situacions en què van haver de prendre decisions i resoldre diversos reptes i gràcies a aquesta experiència poder esdevenir persones adultes i futurs professionals.

El resultat va ser una sèrie de tallers implementats en diverses escoles, amb alumnes amb diferents antecedents i rangs d’edat però amb el mateix objectiu comú: sensibilitzar sobre els mitjans de comunicació i com afecten a la nostra vida diària i sobre com tractar tot això. Ha resultat tot un d’èxit gràcies a l’implicació de les dues parts, tant voluntaris com beneficiaris, utilitzant mètodes informals, creatius I imaginatius per a presentar el contingut de la manera mes eficaç possible.

Va ser un plaer treballar amb la comunitat local i la resta de voluntaris i  construir un projecte tan bonic.

Les voluntàries han creat un full on es recull tot el que ha passat durant els sis mesos d’aquest projecte.

Brochure SHIFT PROJECT 2020