Vibrialab

Tens ganes d’implicar-te en la teva comunitat local? Crear projectes de transformació social? Conèixer gent amb interessos comuns?

El Víbrialab és el lloc ideal!

El Víbrialab és una iniciativa que té per objectiu crear un grup de joves que tinguin ganes d’implicar-se a la seva comunitat local de forma contínua. La idea és crear un grup de joves actiu i motivat que vulgui aportar un canvi positiu a la societat, i que tingui ganes de proposar i portar a terme les idees que més els motivin!

El grup rebrà el suport d’una dinamitzadora juvenil que els ajudarà en tot allò que fos necessari, organitzarà dinàmiques de cohesió, treball en equip i desenvolupament personal, entre moltes altres, i s’encarregarà de guiar al grup per aconseguir el que es proposin.

Què s’hi podrà fer?

  • Reflexionar sobre temes socials, econòmics, de gènere, interculturals… tots aquells temes que us motivin o us interessin
  • Proposar i crear projectes de transformació social, tant a nivell local com a nivell internacional
  • Proposar activitats interculturals i preparar els InterCOOLtural meetings, trobades mensuals amb l’objectiu d’acostar la mobilitat internacional als joves locals
  • Estar al dia de les oportunitats de mobilitat internacionals: conèixer tots els projectes que s’estan movent a nivell internacional (Intercanvis juvenils, voluntariats, formacions, etc.)
  • Conèixer gent amb els mateixos interessos que tu
  • Conèixer els voluntaris europeus: aquest any acollim 7 voluntàris i voluntàries d’arreu d’Europa, que estaran amb nosaltres 10 mesos i participaran en diferents voluntariats per la zona
  • Practicar idiomes: si t’apuntes t’assegurem que practicaràs molt l’anglès! A més, rebem voluntàries de tots els llocs d’Europa, així que també podràs practicar altres llengües.

Qui hi pot participar?

Joves d’entre 16 i 30 anys, que visquin a Terrassa o comarques veïnes, amb moltes ganes d’aportar el seu granet de sorra per construir una societat millor!

Quan i on es farà?

El grup es reuneix cada 15 dies de forma presencial o online.

Contacta’ns

Si tens ganes de participar-hi, envian’s un correu a info@vibria.org o omple el següent formulari explicant-nos una mica sobre tu, volem coneixe’t!