Developing creativity an innovative potential of young people for social inclusion to employability!

El dia 4 de juliol ens vam trobar totes set a l’aeroport, teníem ganes de començar el viatge, de conèixer el projecte, de descobrir Romania, de trobar-nos amb el que serien els nostres companys durant 15 dies i de poder intercanviar cultures i llengües amb altres persones. Els dies que hem viscut allà ens han permès dur a terme totes aquestes motivacions que teníem al principi, però també moltes altres.

dsc_0752-e1532357891118.jpg

A Calimanesti, el poble on vivíem, ens hi trobàvem 70 persones, set persones de deu països diferents: Romania, Itàlia, Bulgària, Turquia, Malta, Estònia, Lituània, República Txeca, Polònia, i Espanya. En aquest espai, vam utilitzar mètodes no formals com ara dinàmiques, debats, jocs, representacions, etc. per aconseguir els objectius del projecte. Vam treballar i discutir temes relacionats amb els refugiats, ètnies minoritàries i immigració. També vam parlar sobre la situació dels joves que no estudien i tampoc treballen, tenint en compte que cada país viu una realitat molt diferent. Finalment, també vam poder conèixer en què consistia l’economia social i de quina manera pot ajudar a nous joves emprenedors. A les nits teníem l’oportunitat de conèixer les tradicions, la cultura,  la llengua i el menjar dels països que formaven part del projecte.

Sens dubte, aquest projecte d’ErasmusPlus ens ha ajudat molt a totes per parlar i treballar temes que ens afecten directament als joves i per poder compartir els nostres punts de vista amb països de realitats i situacions tant diversos.

erasmus-plus

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s