Hands-on Together

Nom del projecte: Hands-on Together

On: Sant’Antioco, Sardenya, Itàlia

Quan : del 2 al 9 d’octubre de 2018

Temàtica
En un context en els que molts joves tenen dificultat per trobar feina i el risc d’exclusió social augmenta exponencialment, “Hands-on Together” és un intercanvi que brindarà eines per  revertir aquesta situació, explorant les diferents oportunitats existents. S’analitzaran les possibilitats del territori, així com les capacitats dels joves i les seves perspectives.

Objectius
– Intercanviar punts de vista amb persones de països diferents
– Donar a conèixer la importància de les tradicions locals
– Prendre consciència de la situació de desocupació dels joves i oferir solucions
– Promoure la participació activa dels joves

Què és el youth leader?
En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup. Normalment participa en una trobada preparatòria prèvia amb els organitzadors i la resta de youth leaders (d’altres països), fan aportacions al programa d’activitats, donant l’opinió. Per altra banda trenquen el gel i faciliten la cohesió. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més abaix.

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica
Els participants us heu d’assegurar de tenir la targeta sanitària europea abans de marxar.

Qui pot participar? Joves d’entre 18 i 25 anys.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “Hands-on Together”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació i resoldre dubtes.

URGENT – es valoraran candidatures per ordre d’arribada.

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Logo_cofinanciacion_UE_png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s