BEST, Becoming Entrepreneur – A Sustainable Transformation

Nom del projecte: BEST, Becoming Entrepreneur – A Sustainable Transformation

On: Milcoveni, Romania

Quan : del 9 al 18 de setembre de 2018

Qui pot participar? Joves d’entre 18 i 26 anys.

Temàtica
Actualment, molts joves estan interessats a crear la seva pròpia empresa i en tirar endavant els seus projectes i idees. Però ser emprenedor no es pot improvisar i “BEST, Becoming Entrepreneur – A Sustainable Transformation” és un intercanvi que oferirà eines perquè els joves puguin desenvolupar les seves potencialitats i construir el seu futur en les millors condicions possibles. Així, els participants podran descobrir o ampliar els seus coneixements empresarials, envoltats per 41 altres participants, de 6 països diferents.

Objectius
– Desenvolupar la capacitat emprenedora
– Donar la possibilitat d’aprendre com es crea una empresa en zones rurals

– Prendre consciència de la situació de desocupació dels joves i oferir solucions
– Intercanviar punts de vista amb persones de països diferents

Què és el youth leader?
En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup. Normalment participa en una trobada preparatòria prèvia amb els organitzadors i la resta de youth leaders (d’altres països), fan aportacions al programa d’activitats, donant l’opinió. Per altra banda trenquen el gel i faciliten la cohesió. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més abaix.

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica
Els participants us heu d’assegurar de tenir la targeta sanitària europea abans de marxar us recomanem contractar una assegurança de viatge.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “BEST, Becoming Entrepreneur – A Sustainable Transformation”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Data límit: urgent! valorarem candidatures per ordre d’arribada.

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Logo_cofinanciacion_UE_png.png

2 thoughts on “BEST, Becoming Entrepreneur – A Sustainable Transformation

  1. Hola! Bona tarda. Sabeu si sortirà algún intercambi per a menors? Es que veig que tots menys 1 són per a majors d’edad i porto molts dies esperant, suposo que con vosaltres però, sabeu ja alguna cosa? Gràcies

    El mar., 5 jun. 2018 13:52, LA VIBRIA INTERCULTURAL escribió:

    > vibria posted: “Nom del projecte: BEST, Becoming Entrepreneur – A > Sustainable Transformation On: Milcoveni, Romania Quan : del 7 al 16 de > setembre de 2018 Qui pot participar? Joves d’entre 18 i 26 anys. Temàtica > Actualment, molts joves estan interessats a crear la sev” >

    1. Hola Mireia,
      No sabem si sortirà algun projecte més per a menors, tot i que encara estem esperant algunes respostes. Ens sap greu no poder ser més precisos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s