Body & Soul

Aquest post és només informatiu! Per mantenir-te al dia d’aquest intercanvi juvenil que passa ven a prop de casa teva!

Qui organitza: La Víbria Interculturalyogaflame1

Lloc: Terrassa

Dates: del 26 de juny al 5 de juliol

Nombre de participants: 32, entre 18 i 30 anys.

Països participants: França, Eslovaquia, Grècia, Romania, Lituània, Terrassa

Llengua vehicular: Anglès

Temàtica
En aquest intercanvi juvenil es treballaran els límits personals a través d’activitats d’expressió corporal, tot explorant el nostre potencial com a individus, reforçant l’autoestima i transformant els mals hàbits gràcies a la participació activa i la reflexió personal.

Mitjançant activitats d’expressió corporal, yoga, teatre, dansa, body painting, risoteràpia i activitats de reflexió personal, els participants faran un viatge interior, essent el seu cos el seu principal vehicle. En aquest projecte, els joves tindran l’oportunitat de conèixer-se millor, reinventar-se i establir noves connexions entre cos i ment, generant una transformació personal que crei un impacte significatiu en la seva vida.

Es tracta d’un projecte especialment enfocat a joves que es troben en situació d’atur i que no estan estudiant, l’experiència els ajudarà a obrir-se, millorar les seves competències i encarar el futur amb energies renovades. Alguns dels participants terrassencs formen part del projecte “En Trajecte” de l’Ajuntament de Terrassa per fomentar l’ocupabilitat dels joves.

36338189_10209891735890569_3053585828920950784_n.jpg

Objectius

  •         Empoderar joves que no estan treballant ni estudiant a superar els seus propis límits
  •         Iniciar un procés que ens permeti millorar les nostres competències
  •         Millorar les habilitats comunicatives
  •         Consciència i acceptació del nostre propi cos
  •        Fomentar la participació activa

Festa Major de Terrassa
El projecte té lloc durant la Festa major de Terrassa! Com a grup, participarem en algunes de les activitats de la festa major, visitant actuacions de les colles de cultura tradicional com castellers i els correfocs, i també alguns concerts. És imprescindible que els participants es comprometin a participar en la totalitat del projecte, ja que la convivència és una part molt important d’aquesta experiència. Ens ajudes a ensenyar la nostra cultura popular als joves d’altres països?

Allotjament
Durant aquests deu dies, dormirem en una escola de Terrassa, adaptada especialment per a l’intercanvi. També serà el nostre espai per a menjar, fer activitats, etc. Porta’t el sac de dormir!

Metodologia
L’intercanvi es basa en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Logo_cofinanciacion_UE_png.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s