We can do it!

Nom del projecte: We can do it!

On: Minsk, Stankovo – Bielorrusia

Quan: del 5 al 13 de juliol de 2018

Qui pot participar? Joves d’entre 18 i 30 anys.

Temàtica
Aquest intercanvi convida a reflexionar sobre el tema de les capacitats diverses relacionats amb la integració en tots els àmbits de la nostra societat. Els participants, 70 joves de 12 països diferents, que estan o no en situació de discapacitat, compartiran com es viu la discapacitat en cadascun del seus països, a través de tallers creatius (fotografia, ball, teatre, …) i de debats. Amb l’objectiu de sensibilitzar a la població local i compartir aprenentatge adquirit es farà una representació final l’últim dia de l’intercanvi.

Objectius
– Reflexionar sobre el comportament de la nostra societat
– Presentar vídeos de sensibilització en l’àmbit de la discapacitat en cada país

– Intercanviar punts de vista amb persones de països diferents
– Promoure la participació activa dels joves

Què és el youth leader?
En tots els intercanvis hi ha la figura del youth leader, és una persona que fa de referent pel grup. Normalment participa en una trobada preparatòria prèvia amb els organitzadors i la resta de youth leaders (d’altres països), fan aportacions al programa d’activitats, donant l’opinió. Per altra banda trenquen el gel i faciliten la cohesió. És important que el youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols ser el/la youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho en el formulari que trobaràs més abaix.

Metodologia
L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial i en educació no formal: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes i aprenent a extreure conclusions personals dels debats.

Llengua vehicular
Anglès. Capacitat per interactuar i mantenir converses.

Assegurança mèdica
Els participants us heu d’assegurar de tenir la targeta sanitària europea abans de marxar us recomanem contractar una assegurança de viatge.

Cost
L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40€ que son vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El viatge d’anada i tornada està subvencionat fins a 530€, que en principi han de ser suficients per a cobrir les despeses.

Què cal fer per participar
Emplenar aquest formulari, i esperar que us contactem en cas de ser escollits. El nom del projecte és “We can do it!”. Un cop us inscriviu a l’oferta, podeu accedir a més informació, resoldre dubtes…

Data límit 14 de juny

Concacta’ns
Per qualsevol dubte, envia’ns un e-mail a info@vibria.org

Logo_cofinanciacion_UE_png.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s