Voluntariat Europeu a Romania, «ACT TOGETHER»

Nom del projecte: «ACT TOGETHER»  

Copy of CES Rezekne, Letònia

A: Ciutat de Craiova, comtat de Dolj, sud-oest de Romania

Quan: 01/03/2019 – 31/08/2019

hores laborals: 30 hores setmanals

Allotjament: ACT acollirà els voluntaris en apartaments de lloguer a la ciutat de Craiova. Cada allotjament assegurarà bones condicions de vida (llits privats, cuina equipada i bany, sistema de calefacció, aigua freda / calenta, Wi-Fi).

Dotació: 210 euros / mes. 

Organització d’acollida: ACT

ACT té la missió de desenvolupar, implementar i donar suport a la joventut programes de desenvolupament construïts al voltant dels conceptes de l’aprenentatge permanent, mobilitat i associativitat ACT funciona per animar a la gent jove a participar activament  per millorar la societat i les seves pròpies vides. L’objectiu d’aquest empoderament és establir una àmplia base de moviment comunitari que fomenti la implicació positiva de joves en la resolució dels problemes que els afecten i tractar-los com a recursos, no com problemes.

Tasques del/la voluntari/ària:

els voluntaris participaran en la planificació, organització, seguiment i avaluació de les següents activitats principals:

  • promoció del concepte de voluntariat a les escoles secundàries de craiova i la regió del país Dolj;
  • creaciço d’una base de dades de voluntaris locals;
  • consulta de joves sobre oportunitats de voluntariat i desenvolupament personal;
  • Cada voluntari tindrà l’oportunitat de proposar, implementar i portar a terme nous tipus d’activitats basades en experiències anteriors, preferències personals, habilitats i, a la vegada, tenir directament control dels mètodes utilitzats per implementar les activitats.

Criteris de selecció del/la voluntàri/aria

  • Tenir entre 18 i 30 anys 
  • Voler treballar amb joves durant 6 mesos
  • Nivell bàsic d’anglès (ser capaç de fer-se entendre pels altres – capaç de comunicar-se)
  • Ser una persona oberta, activa, creativa, innovadora i responsable 
  • Tenir ganes de fer del seu voluntariat una experiència d’aprenentatge

Cost:

L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40 € que són vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, l’assegurança mèdica i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus + de la UE. El/ la voluntari/ària també rebrà diners de butxaca per a les seves despeses. El cost dels bitllets d’anada i tornada es reemborsaran.

Què fer per participar:

Omple aquest formulari i espera a que et contactem. Si estàs interessat/-a en més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis. A més, has de enviar-nos el CV i una carta de motivació a info@vibria.org ‘SVE a França «Hors Pistes» com a assumpte.

Contacta’ns
Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s