Voluntariat Europeu a Romania, «International Volunteer for Craiova Youth Capital»

Nom del projecte: «International Volunteer for Craiova Youth Capital»  

Nombre de places: 2 voluntaris/es

A: Ciutat de Craiova, comtat de Dolj, sud-oest de RomaniaCES Craiova.png

Quan: 02/07/2019 – 29/08/2019

Data límit per enviar la sol·licitud: 15/05/19

Organització d’acollida: Dominou Association

Dominou Association de Craiova (Romania) és una associació no governamental i sense ànim de lucre que es va fundar l’any 2004 i que compta amb una junta de 6 membres i 147 membres actius/ves (mestres, formadors/es, voluntaris/es, pedagogs/es i joves estudiants). Els seus objectius inclouen recolzar l’educació formal, no formal i informal dels nens, joves i adults per aconseguir les habilitats i el desenvolupament personal necessari per futures feines i per ser ciutadans/es actius/ves, incloent la promoció dels drets humans, la diversitat cultural, l’igualtat d’oportunitats i la no discriminació.

Tasques del/la voluntari/ària:

El projecte comptarà amb un total de 20 joves de la UE i juntament amb altres voluntaris locals cooperaran amb ONGs del grup d’iniciatives per Craiova Capital de la Joventut, l’Ajuntament de Craiova i la Direcció d’Esport i Joventut del comtat de Dolj.

L’objectiu de les activitats es recolzar la segona etapa de pre-candidatura per ser Capital de la Joventut 2021, millorar la cooperació entre persones locals interessades i els joves i augmentar la participació dels joves en activitats culturals, esportives i educatives.

Les activitats dels voluntaris/es (Juliol-Agost).  De tots els equips:

Cada voluntari/a es crearà un perfil al canal de Youtube, assistirà a la TV i a la ràdio i promourà el CES entre la joventut de Craiova. Aquestes activitats contribuiran a proporcionar resultats de l’aprenentatge als voluntaris/es: comunicació, competències digitals, promoció, parlar en públic. Generaran un impacte en la comunitat de Craiova popularitzant oportunitats europees per joves a la comunitat, proporcionaran idees per projectes d’organitzacions locals, etc. També augmentaran la visibilitat de la nostra associació a nivell local col·laborant amb 2 diaris locals i una televisió regional.

Es faran 4 equips, cadascun amb 5 voluntaris internacionals, així com amb voluntaris locals (equip de marketing, equip de cultura, equip d’educació per la participació i equip d’esports).

Criteris de selecció del/la voluntàri/aria

  • Tenir entre 18 i 30 anys 
  • No haver participat encara en cap projecte del CES
  • Tenir interès en el voluntariat en un altre país on poder explorar les diferències culturals
  • Tenir interès en participar en la vida comunitària, promoure iniciatives sense ànim de lucre, l’educació no formal, organitzar events i l’esport de base
  • Tenir experiència com a voluntari/a o estudis creatius és un plus
  • Tenir l’actitud adequada (voler contribuir, desenvolupar, tenir objectius clars)
  • Estar motivats per compartir la seva experiència CES amb altres joves mitjançant i més enllà del projecte
  • Tenir un nivell d’anglès mínim amb el qual poder comunicar-se amb altres voluntaris/es i membres de l’equip i tenir disposició per millorar el nivell
  • Tenir motivació per desenvolupar-se personalment, superar els seus propis límits i créixer conjuntament amb l’equip de voluntaris/es
  • No tenim capacitat organitzativa per treballar amb persones amb diversitat funcional severa.

Cost:

L’únic cost de participació és el de fer-se soci a La Vibria Intercultural, 40 € que són vàlids per tot un any. El menjar, l’allotjament, l’assegurança mèdica i el transport (màx. 360€ per anada i tornada) estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus + de la UE. El/ la voluntari/ària també rebrà diners de butxaca per a les seves despeses. El cost dels bitllets d’anada i tornada es reemborsaran.

Què fer per participar:

Omple aquest formulari i espera a que et contactem. Si estàs interessat/-a en més d’un SVE, pots omplir tants formularis com vulguis. A més, has de enviar-nos el CV i una carta de motivació a info@vibria.org ‘CES a Romania «International Volunteer for Craiova Youth Capital» com a assumpte.

Contacta’ns
Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s