CES a Alemanya al laboratori de comunicació al Centre de Cultura Social

A: Leipzig, Alemanya

Quan: 1 de setembre de 2020 – 31 d’agost de 2021

Organització d’acollida: 

Kindervereinigung Leipzig és una organització destinada al servei d’infants i joves que gestiona 10 guarderies infantils, realitza treballs socials escolars a gairebé 20 escoles, així com a clubs escolars de 8 escoles de Leipzig i voltants. A més, KVL compta amb 13 espais oberts per a joves i per a projectes i organitza activitats lúdiques per a infants i adolescents.

Descripció del projecte: 

El voluntari o voluntària pot contribuir en les relacions públiques, l’organització de trobades internacionals de joves o el treball concret amb els joves. A més, el voluntari pot triar quins altres projectes a casa nostra vol donar suport. També pot donar suport a l’àmbit del treball internacional juvenil. A més, es realitzaran diverses jornades sobre temes de solidaritat a Europa, participació ciutadana i projectes socials per a tots els voluntaris del CES

-Suport en la preparació, realització i avaluació de projectes pedagògics de mitjans com seminari fotogràfic integrador setmanal (conceptes bàsics de la fotografia per a persones amb i sense discapacitat)
-Suport setmanal del “Filmklub” (analitzar pel·lícules i crear pel·lícules pròpies)
-Projectes de fotografia, presa de vídeos, pel·lícules d’animació i multimèdia amb nens i joves durant les vacances escolars
-Projectes escolars (fotografia, web 2.0 / social media)
-MädchenMachenMedien (curs setmanal de mitjans de comunicació especialment per a joves)
-Suport en la preparació, realització i avaluació d’un intercanvi internacional de joves

Condicions:

Els voluntaris viuen en pisos compartits. Tothom té una habitació i bany i cuina compartits. Els pisos estan completament equipats i disposen de connexió a Internet.

Durant el servei de voluntariat, els voluntaris aconsegueixen pressupost per a menjar, transport i diners de butxaca. Està finançat pel programa de CES.

Criteris de selecció del/la voluntari/ària: 

Els voluntaris haurien d’estar interessats a conèixer l’obra d’un gran centre sociocultural i estar oberts a entrar en contacte amb persones de diferents edats, visions del món i religions. Els coneixements bàsics d’alemany (A2-B1) són obligatoris. Coneixements en mitjans de comunicació.

Què fer per participar: ompliu el formulari de sol·licitud en línia que trobareu aquí.

El termini de sol·licitud és el 18 de febrer de 2020.

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s