CES a França. Treball amb infants amb diversitat funcional

Nom del projecte: Treball amb infants i joves amb diversitat funcional

A: Flers, França

Quan: 1 de març- 31 de juliol de 2020

Organització d’acollida: IME Marie Crué – Association Lehugeur-Lelièvre

L’IME Marie Crué és un establiment social mèdic, situat a Flers, que dona suport, a través de l’entitat Association Lehugeur-Lelièvre, a 65 persones d’entre 6 a 20 anys, amb diversitat funcional i amb alguns trastorns associats (dificultats d’expressió, relació, integració de codis socials , trastorns psíquics, trets autistes, etc.).

Descripció del projecte: 

El voluntari o la voluntària desenvoluparà:
– Coneixement de si mateix com a ciutadà: conèixer els punts forts i les emocions experimentades, situar-se en relació amb els altres, afavorir la presa d’iniciatives, saber reaccionar davant l’imprevist, conèixer els drets i els deures del lloc de treball, assumir la responsabilitat, estar obert al medi i interactuar amb ell.
– Habilitats socials: desenvolupar i estimular la capacitat dels nens i nenes i dels adolescents de relacionar-se, cooperar i interactuar entre ells.
– Competències professionals: adquirir coneixement, adaptar-se als requisits del lloc de treball, complir les normes de seguretat i salut.

Condicions: Al principi, l’allotjament es farà amb un dels empleats de la institució (2-4 setmanes) i després en un apartament d’una habitació individual. El voluntari tindrà diners per menjar, així com diners de butxaca. El voluntari disposarà d’un tiquet d’autobus per al transport local.

Criteris de selecció del/la voluntari/ària: El voluntari hauria d’estar molt interessat en l’àmbit mèdic i social. Ell/Ella evolucionarà amb els diferents professionals, cosa que permetrà tenir una visió global del suport ofert i de les estratègies educatives implementades segons les necessitats específiques de cada persona i de cada moment. Cada individu és únic. Per tant, les respostes són diverses. Es podrà assistir a reunions per a desenvolupar el “pla de suport individual” amb els joves i les seves famílies. 

Què fer per participar: ompliu la següent sol·licitud aquí

El termini de sol·licitud és el 25 de febrer de 2020.

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s