CES a Gravina, Itàlia. Upendi

A: Gravina, Itàlia

Quan: 1 de gener – 31 de juliol de 2020

Organització d’acollida: Upendi

Upendi és un centre educatiu a Gravina, situat a la zona de la Puglia. El centre està format per joves professionals en pedagogia, espectacles artístics i circ, dedicats a la integració social dels infants en situació de risc i exclusió social.  Treballen també per la promoció de la cultura i l’art en totes les seves formes i l’agregació dels joves mitjançant activitats lúdiques. Les activitats tenen un paper actiu en la comunitat local, especialment per als infants més desfavorits.

Descripció del projecte: Els voluntaris del CES obtindran una experiència enriquidora per al seu creixement personal i professional. El projecte representa una oportunitat excel·lent per a joves voluntaris de conèixer noves cultures, nous idiomes i adquirir noves habilitats mitjançant mètodes d’educació no formal, treballant amb infants i dintre d’un equip compromès. Els voluntaris durant el seu període d’activitat tindran l’oportunitat de demostrar les seves capacitats per treballar amb infants en risc d’exclusió social en un context cultural diferent i per incorporar la seva experiència i cultura dins de les activitats.

Condicions: La casa es troba al centre de la ciutat. El pis es compartirà amb 5 voluntaris més. Els voluntaris rebran diners mensualment en concepte de despeses de butxaca i de manutenció.  No cal transport, perquè el lloc de treball i la vida es troba a 5 minuts. A més, l’organització coordinadora Link oferirà tot un curs intensiu de formació d’idiomes per ajudar els voluntaris a integrar-se en els entorns locals i en les activitats de treball.

Criteris de selecció del/la voluntari/ària: Persona de 18 a 30 anys interessada en ajudar els infants que afronten un moment difícil de la seva vida. Les habilitats d’animació, art, teràpia de pallassos i habilitats musicals són molt benvingudes! Les habilitats bàsiques en anglès o en italià ajudaran a la integració a l’equip de treball.

Què fer per participar: ompliu el formulari de sol·licitud que trobareu aquí

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s