CES a França. Dinamització esportiva amb joves

A: Pont-d’Ouilly, França

Quan: 1 d’abril – 31 d’octubre de 2020

Organització d’acollida: Pont d’Ouilly loisirs

Pont d’Ouilly loisirs és una associació local que ofereix nombroses activitats a locals i viatgers (caiac, bicicleta de muntanya, concerts, activitats per a infants, adolescents i famílies)

Descripció del projecte: Amb el suport de professionals, s’espera que el voluntari o voluntària desenvolupi un vincle entre organitzacions benèfiques locals, faci que els habitants descobreixin el seu país natal, construeixin un projecte amb joves locals. També voldríem que presentés les seves pròpies idees que es poguessin realitzar amb l’equip si s’ajusten al projecte de l’associació. Molts dels nostres voluntaris estaran encantats de rebre al nou participant europeu al nostre poble.

Condicions: Durant les dues primeres setmanes, el voluntari o voluntària s’allotjarà amb gent del poble. Aleshores, s’allotjarà en un estudi al centre de la ciutat a poca distància a peu del «Pont d’Ouilly Loisir». També tindrà l’oportunitat de passar la nit en un mobilhome juntament amb els empleats estacionals de l’organització durant el període d’estiu. L’ONG d’acollida podrà proporcionar un cotxe si es necessita per complir les seves tasques. Per moure’s, també podrà utilitzar una bicicleta, un autobús per anar a Caen. Segons el programa Erasmus+, el voluntari o voluntària es beneficiarà de dues formacions organitzades per l’agència nacional, una a l’arribada i una altra a la meitat del projecte. El voluntari es pot formar en diferents habilitats laborals juvenils i aprendre a liderar un projecte sociocultural. També hi ha la possibilitat de participar en entrenaments de primers auxilis. Per descomptat, també hi ha suport lingüístic). El voluntari també es beneficiarà d’aprenentatge entre iguals amb altres voluntaris.

Criteris de selecció del/la voluntari/ària: Busquem una persona que vulgui treballar amb infants i joves. A més, li ha d’agradar estar a la natura ja que hi ha moltes activitats a l’aire lliure organitzades per l’associació. Aquest projecte us donarà la possibilitat d’experimentar i provar les vostres habilitats i passions!

Què fer per participar: ompliu el formulari de sol·licitud en línia que trobareu aquí.

També, poseu-vos en contacte amb Elodie Cayot amb un missatge explicant la vostra motivació per a participar al projecte a través del correu electrònic:

elodie.cayot@pontdouilly-loisirs.com

Després ella es posarà en contacte amb vosaltres per a programar una reunió per Skype o una trucada telefònica.

El termini de sol·licitud és el 29 de febrer de 2020.

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte, envia’ns un correu:  info@vibria.org

2 thoughts on “CES a França. Dinamització esportiva amb joves

    1. Hola María,
      Si. Aún se puede. Ten en cuenta que la fecha de inicio se va a posponer hasta que sea posible realizar el voluntariado con normalidad.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s