HERO 2

Nom de la formació

HERO 2

On Karlovac, Croàcia

Quan 17 – 25 d’agost de 2020

Temàtica

El projecte “HERO2” es basa en les necessitats de millora de competències dels i les treballadors/es juvenils en matèria d’educació en drets humans. La formació en drets humans és de gran rellevancia i aplicabilitat quotidiana en la tasca diaria pel treball amb persones joves. Amb aquesta formació s’els dotarà de recursos pràctics per poder enfocar una sensibilització efectiva amb eines adecuades.

Els objectius del projecte són:

  • Proporcionar als treballadors juvenils eines i recursos de coneixement imprescindibles per donar-los suport en el procés de reflexió crítica sobre els valors que fomentem;
  • Identificar i reconèixer grups d’interès clau en el camp de l’educació en drets humans i drets humans;
  • Reconèixer els riscos i les amenaces relacionades amb els valors dels drets humans i desenvolupar estratègies per minimitzar-los.

Metodologia

La formació “HERO 2” es basarà en l’educació no formal.

Els mètodes que s’utilitzaran són l’autoavaluació, el marc teòric i pràctic, treballant en petits grups, parelles, activitats de creació de grups, recerca, mètodes interactius i creatius.

Llengua vehicular

Anglès.

Qui pot participar?

Persones que treballin amb joves, preferentment 21 +.

Països participants – Moldàvia, Armènia, Espanya, Països Baixos, Kosovo, Macedònia del Nord, Geòrgia, Itàlia, Ucraïna, Turquia, Portugal, Polònia, Bòsnia i Hercegovina, Romania, Sèrbia.

Allotjament

Les persones participants s’allotjaran en un hostal al centre de la ciutat. Està connectat, per un agradable passeig marítim amb un parc natural al costat del riu Korana. A prop de l’hostal hi ha nombroses cafeteries, botigues. S’allotjaran en habitacions triples amb bany privat.

Cost: 

El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió.

El 100% d’allotjament, menjar i materials del programa estan coberts per la subvenció d’Erasmus +. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 275 EUR/persona (perquè us reemborsin haureu de conservar tots els tickets de viatge!). Reemborsament de les despeses de viatge es farà en plena assistència en el projecte.

I després del projecte?

  • Es demana a les participants d’implementar alguna de les metodologies tractades: un taller, projecte, campanya per xarxes… per promoure els valors dels Drets Humans.
  • Escriure i compartir un article sobre la formació.

Reunió de preparació 

Unes setmanes abans de marxar, les participants seleccionades seran convocades a una reunió de preparació a l’Oficina de La Víbria (Terrassa). Aquesta trobada és perquè el grup es conegui i trencar el gel, resoldre dubtes i preparar algunes tasques del projecte. La participació a aquesta reunió és obligatòria. 

Què cal fer per participar? 

Omplir el formulari de participació.

La data límit per inscriure’s és el 24 de juny.

Important!

La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Concacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s