Dinàmiques de creativitat amb Gang creatif

Si hi ha una cosa que caracteritza el Vibrialab és d’educació no formal. És per això que sempre que volem treballar alguna temàtica ho fem a través de dinàmiques i tallers. Així doncs, vam aprofitar la visita dels nostres partners francesos d’Heureupeen Intercultura per a que ens dinamitzessin unes increïbles dinàmiques de creativitat. Gangcreatif és el projecte que estem duent a terme plegats, juntament amb partners d’Itàlia, Turquia i Romania, amb l’objectiu de crear una formació per a adults que explori noves formes de treballar els conceptes de creativitat i innovació.

Així doncs, els dinamitzadors de Heurepeen ens van realitzar vàries dinàmiques per a experimentar la creativitat, amb les quals vam poder crear objectes que no existien, comprovar la nostra agilitat física i mental i superar reptes que semblaven impossibles.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s