Voluntariat a Polònia de curta durada

On: Hajnówka, Polònia

Quan: del 03/05/2021 al 30/06/2021 (8 setmanes)

Organització d’acollida: The Cultural Association “POCZTÓWKA”

Descripció de l’activitat: 

Estàs preparat per a viure una aventura artística? Apunta’t al projecte “Cool Creative Team”! Es tracta d’un projecte de curta durada que té per objectiu dissenyar i decorar una antiga estació de tren, ara convertida en el centre cultural i artístic de la ciutat. El projecte busca a 12 persones que els interessi la creació d’elements decoratius ecològics, que siguin artistes, manetes i entusiastes del do-it-yourself, concretament el projecte artístic es basarà en la creació de fanalets de llum creatius. En aquest projecte partiparàs en la creació d’un espai únic a l’est de Polònia, tenint també la oportunitat d’involucar-te en la millora de l’espai urbà a través de la pintura, la neteja i tallant llenya, d’entre molts altres.

Perfil de la persona voluntària

Es busquen persones amb iniciativa, idees pròpies, amb ganes de treballar en equip intensament de forma diària. Persones treballadores amb experiència en arts i manualitats també són benvingudes, també aquelles amb experiència en treballar amb paper i creació d’escultures ecològiques. Els participants també participaran en altres tasques com en la preparació de menjar i begudes. En definitiva, si estàs obert a noves experiències i t’entusiasma el treball en equip, aquest projecte és per a tu!

Allotjament, menjar i transport:

Alguns dels voluntaris s’allotjaran en un hostal ubicat a la mateixa estació de tren i altres en una casa agroturística, en habitacions compartides de 2-3 persones. Tant l’allotjament com el projecte tindran lloc a la ciutat de Hajnówka, situada a la regió de Podlaise, una regió única de Polònia envoltada pel frondós bosc de Białowieza, amb una història i unes tradicions molt riques.

El programa està finançat 100% per Erasmus+, pel que la participació al projecte inclou l’allotjament, el viatja d’anada i tornada, un curs d’idioma, diners per a menjar i diners de butxaca per despeses extres.

Hajnówka

Formació

Durant el projecte els voluntaris rebran formacions en tècniques úniques de reconstrucció i construcció de fanalets: creació de nous fanalets i reparació dels vells. També participaran en assajos de teatre i musicals i tindran la oportunitat de col·laborar en la construcció d’una instal·lació artística en un espai urbà i en un bosc, així com també en la creació de cartells publicitaris per al festival. A més a més, tindran la oportunitat de conèixer artistes regionals i tècniques de treball amb palla, intercanviant experiències i compartint coneixements amb altres persones.

Què fer per participar?
Els candidats poden sol·licitar-ho enviant un Curriculum Vitae i una carta de motivació en anglès a: info@vibria.org

Contacta’ns
Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s