Voluntariat a Polònia de llarga durada

On: Hajnówka, Polònia

Quan: del 30/03/2021 – 14/10/2021

Organització d’acollida: The Cultural Association “POCZTÓWKA”

Descripció de l’activitat: 

Estàs interessat/a en teatre, música i ambient artístic en general? T’agrada cosir, crear escenaris, dibuixar i fotografiar? Tens coneixement sobre xarxes socials? T’agradaria organitzar el teu propi esdeveniment amb una associació cultural i participar en la creació d’un centre cultural? Si la resposta és si, Do It Together és el teu projecte! L’entitat cultural Pocztówka està buscant voluntaris que passin 8-10 mesos treballant amb ells desenvolupant i ampliant els seus interessos. No han de tenir altes qualificacions, però han de demostrar que volen aprendre coses noves i participar activament en l’entitat. El projecte estarà format per 4 voluntaris provinents de Croàcia, Portugal, França i Espanya, i tindràs la oportunitat de conèixer persones del país.

Perfil de la persona voluntària

Es busca una persona voluntària que sigui creativa, dinàmica i motivada, i estigui interessada en diferents activitats artístiques (especialment en teatre, música, nous mitjans de comunicació, coordinació de projectes, fotografia, reciclatge i activitats de renovació, bicicletes i activitats esportives): persones que puguin actuar, amb habilitats manuals i que puguin treballar amb infants i adolescents. Busquem a una persona amb una ment oberta, que treballi amb passió i estigui oberta a noves activitats. Els voluntaris treballaran amb horaris flexibles i tindran la oportunitat de realitzar el seu propi projecte personal.

Allotjament, menjar i transport

Els voluntaris s’allotjaran en un pis situat a prop de l’oficina de l’organització, el qual té tres habitacions individuals i una doble. A prop de l’allotjament els voluntaris podran trobar botigues, supermercats, una estació de tren i una d’autobús.

El programa està finançat 100% per Erasmus+, pel que la participació al projecte inclou l’allotjament, el viatja d’anada i tornada, un curs d’idioma, diners per a menjar i diners de butxaca per despeses extres.

Hajnówka

Formació

L’associació està involucrada en molts projectes artístics: l’organització del Festival Internacional de Teatre Wertep, una coral activa durant el període de Nadal, moltes activitats artístiques i educatives (tallers escolars, esdeveniments amb la comunitat local, etc.). Els voluntaris també formaran part de la creació de “Hajnówka Centralna”, un nou projecte artístic que pretén transformar l’antiga estació de tren en un centre cultural, així com també en el procés manual de creació de vestits i escenografies de l’associació de teatre A3Teatr.

Què fer per participar?
Els candidats poden sol·licitar-ho enviant un Curriculum Vitae i una carta de motivació en anglès a: info@vibria.org

Contacta’ns
Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s