Permaculture Design Course for a Regenerative Generation

Nom de la formació: Permaculture Design Course for a Regenerative Generation

On: Nea Sermyli, Grècia

Quan: Del 31 Maig al 15 Juny de 2021

Qui pot participar

2 joves residents a l’Estat Espanyol.

Sempre has volgut obtenir un certificat de disseny en permacultura i no t’ho has pogut permetre? Vols incloure la teva passió pel mediambient a la teva feina en Treball Juvenil? Tens interès en emprenedoria social però no saps per on començar?

Si t’identidfiques amb alguna d’aquestes afirmacions, aquest projecte és per a tu!

Temàtica

El projecte Hives té com a objectiu habilitar les persones amb menys capacitats financeres per obtenir un certificat de disseny de permacultura i així poder aplicar la permacultura al seu Treball amb joves.

Els objectius del projecte són:

  • Creació d’estructures socials basades en les idees de solidaritat i igualtat;
  • Foment de la inspiració per l’agricultura natural i el disseny de permacultura amb respecte pel medi natural, la biodiversitat i la sostenibilitat;
  • Sensibilització del consum mitjançant alternatives creatives i activitats de voluntariat que augmenten la solidaritat i sostenibilitat tant en l’aspecte individual com social, consum responsable, no-violència i respecte pel medi ambient;
  • Defensa i suport de l’aprenentatge vivencial seguint els principis de sostenibilitat, agricultura bio-natural, permacultura;
  • Formació, suport, gestió de programes de formació i aprenentatge no-típics;
  • Promoció del patrimoni cultural immaterial i esdeveniments culturals;

Llengua vehicular

La llengua vehicular serà l’Anglès.

Allotjament Habitacions compartides a White Rabbit Guesthouse http://www.fb.com/thewhiterabbitguesthouse (també hi ha la possibilitat de dormir en tendes de campanya)

Cost El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió.

El 100% d’allotjament, menjar i materials del programa estan coberts per la subvenció d’Erasmus +. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 275 EUR/persona

Reunió de preparació Unes setmanes abans de marxar, les participants seleccionades seran convocades a una reunió de preparació a l’Oficina de La Víbria (Terrassa). Aquesta trobada és perquè el grup es conegui i trencar el gel, resoldre dubtes i preparar algunes tasques del projecte. La participació en aquesta reunió és obligatòria.

Què cal fer per participar?

Omplir el formulari de participació  deixant molt clara la vostra motivació per participar. El nom del projecte és “Permaculture Design Course for a Regenerative Generation”. 

La data límit per inscriure’s és el 20 de març.

Important!

La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

Contacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s