Voluntariat de llarga durada a Itàlia

On: Belluno, Italy

Nom del projecte: Keep Calm and Go Volunteering

Quan: 5 Juliol 2021 – 5 Juliol 2022

Organització d’acollida: Comitato d’Intesa

Sobre l’organització:

Comitato d’Intesa és una organització sense ànim de lucre que promou el voluntariat i les oportunitats d’aprenentatge intercultural a través de l’educació no formal. Comitato d’Intesa s’ocupa de la mobilitat dels joves a nivell local, nacional i internacional, prestant especial atenció a aquells amb menys oportunitats.

Descripció de l’activitat: 

L’objectiu general del nou projecte és donar a conèixer a les generacions més joves l’adopció d’estils de vida sostenibles i responsables, que contrasten amb els “residus” cada vegada més estesos i la “cultura” d’un sol ús.

El projecte pretén promoure el voluntariat com a activitat de desenvolupament personal i professional, jocs esportius i recreatius, intercanvis de joves, debats sobre la no discriminació, seminaris, promoció de la diversitat, tallers, exposicions, etc. sobre temes d’interès general i comunitari, establint i mantenint vincles d’amistat i mobilitat entre joves amb finalitats de coneixement i estímul per a les seves iniciatives; activitats de suport a la diversitat cultural, desenvolupament d’activitats que promoguin la igualtat, el respecte, per donar suport a infants i joves desfavorits (procedents d’orfenats, abandonament escolar, delinqüents, discapacitats, minories, immigrants, estat socioeconòmic deficient, aturats, etc.), activitats que promouen estils de vida saludables entre els joves, oferint alternatives saludables per a conductes negatives difoses a la nostra societat.

Informació pràctica:

• El Comitato d’Intesa reemborsarà el màxim (275 euros/persona voluntària) per a les despeses d’anada i tornada.

• Cada persona voluntària tindrà una cobertura d’assegurança personal, pagada per l’organització d’allotjament.

• Oportunitat d’aprendre idioma italià en una escola italiana acreditada assistint a un curs específic d’idiomes durant 4 hores setmanals.

• Diners de butxaca mensuals per cobrir les despeses de la persona voluntària.

Què fer per participar?
Si t’interessa envia’ns el teu Curriculum Vitae en anglès i una carta de motivació en anglès a: info@vibria.org

Contacta’ns
Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s