Theatre: Breaking the Wall of Extremism

Nom de la formació:

Theatre: breaking the wall of extremism

On:

Urdos, França

Quan:

15 Juliol – 24 Juliol de 2021

Qui pot participar

  • 3 joves residents a l’Estat Espanyol: treballadores juvenils o líders juvenils que tinguin mínim 18 anys amb un bon nivell d’anglès, amb disponibilitat i compromís per participar activament en TOTES les sessions (al voltant de 8 hores dia)
  • Totes les persones participants han de parlar i comprendre l’anglès
  • Les participants ja haurien d’estar involucrats en el treball amb joves o estar motivades per involucrar-s’hi
  • Els participants han d’estar interessades en fer un seguiment posterior en projectes internacionals

Temàtica:

La formació “Teatre: Trencant el mur de l’extremisme” està organitzada per l’Associació La Vila (FR) a Urdos, França, durant el període del 15.07 al 24.07 i comptarà amb 24 participants i 4 membres de l’equip de 10 països (França, Eslovènia, Itàlia, Lituània, Letònia, Portugal, Holanda, Grècia, Romania, Espanya).

La formació de 10 dies es crea per tal de conscienciar sobre l’extremisme i la radicalització juvenil a Europa, i ajudar-los a prevenir aquests problemes, mitjançant l’ús dels mètodes més democràtics, complets, flexibles i eines interactives disponibles en l’educació no formal, és a dir, teatre.

Els enfocaments teatrals utilitzats durant la formació inclouran el teatre fòrum i el teatre de les oprimides, teatre d’imatge, teatre d’ombres, titelles, narració de contes, treball corporal i vocal.

Els objectius del projecte són:

  • Millorar la capacitat dels treballadors juvenils en l’ús de el teatre per prevenir l’extremisme i la radicalització en contextos juvenils;
  • Compartir informació i bones pràctiques davant de l’extremisme i la radicalització, i sensibilitzar sobre aquests temes en els països socis;
  • Desenvolupar noves iniciatives de networking juvenil, basades en l’ús de Teatre com a eina de transformació social.
  • Fomentar el diàleg intercultural, la solidaritat europea i la inclusió social de les persones marginades.

Llengua vehicular Anglès.

Allotjament Els participants s’allotjaran en habitacions de 4 a 6 llits al xalet Peyraneres (https://somport-chalet-
peyranere.fr/)

Cost El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió.

El 100% d’allotjament, menjar i materials del programa estan coberts per la subvenció d’Erasmus+. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 180 EUR/persona. Pot ser que la PCR per anar a França no estigui subvencionada pel programa i que els participants l’hagin de cobrir (a França és gratuïta)

Reunió de preparació Unes setmanes abans de marxar, les participants seleccionades seran convocades a una reunió de preparació a l’Oficina de La Víbria (Terrassa). Aquesta trobada és perquè el grup es conegui i trencar el gel, resoldre dubtes i preparar algunes tasques del projecte. La participació en aquesta reunió és obligatòria.

Què cal fer per participar?

Omplir el formulari de participació  deixant molt clara la vostra motivació per participar. El nom del projecte és “ Theatre: breaking the wall of extremism ”. 

La data límit per inscriure’s és el 4 de juny.

Important!

La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

Contacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s