Setmana del Medi Ambient: Per una Terrassa Sense Residus!

Com a celebració de la Setmana del Medi Ambient del municipi de Terrassa (del 31 de maig al 6 de juny), VibriaLab- un grup de joves promogut per l’organització Vibria Intercultural – en col·laboració amb el Punt de Voluntariat* i Medi Ambient de Terrassa, organitzen una acció de neteja el 6 de juny (de 10 a 13h), la qual encaixa amb la temàtica d’aquest any: la reducció de residus.

Els grans canvis comencen amb petites accions, t’hi esperem!!!


L’espai escollit per dur a terme aquesta acció de neteja forma part d’Anella Verda de Terrassa, més concretament al bosc situat des del final del carrer L’Espardenyera fins a la Ctra. Castellar.


El punt de trobada coincideix amb el punt de partida de l’activitat: Passeig Matadepera, 71 – 08227 – Terrassa

Al costat del punt de trobada trobareu lloc per aparcar.

Espai destinat a l’acció de neteja


Des de l’organització, demanem que els participants vinguin en grups reduïts o, si és possible, en grups bombolla, de manera que es pugui fer l’activitat seguint totes les mesures de seguretat i higiene sanitàries.


També es recomana que els participants portin els seus propis guants i altres elements que considerin necessaris per a la realització de l’activitat, per evitar l’ús de materials d’un sol ús durant l’acció. L’organització s’encarregarà de proveir les bosses d’escombreries.

*El Punt de Voluntariat és un espai creat per l’Ajuntament de Terrassa conjuntament amb la Taula d’entitats del Voluntariat i té com a objectiu assessorar i informar a les persones o organitzacions interessades en temes de voluntariat, oferint seguiment, accions formatives i campanyes de sensibilització en aquesta àrea.

Els grans canvis comencen amb petites accions, t’hi esperem!!!

Si voleu unir-vos a aquesta acció, cal inscriure-s’hi. Deixeu-nos les vostres dades al formulari que trobareu a continuació i us contactarem amb tots els detalls.

Data límit d’inscripcions: 3 Juny

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s