Beyond the Limits

Nom de la formació Beyond the Limits

On  Košice, Eslovàquia

Quan 08.08.2021-17.08.2021     

Temàtica

“Beyond the Limits” és una formació que desenvolupa la capacitat de lideratge de les treballadores juvenils, les treballadores socials i líders juvenils, en particular la millora de les seves habilitats de cooperació, comunicació i resolució de problemes relacionats amb el treball amb joves.

Els objectius del projecte són:

  • Augmentar la qualitat de la feina i l’impacte potencial de les activitats realitzades pels treballadors juvenils i els líders juvenils mitjançant el desenvolupament de coneixements, habilitats i actituds adequades (treball en equip, comunicació, lideratge, resolució de problemes, flexibilitat i capacitat de resposta)
  • Proposar l’enfocament educatiu nou i innovador compost per mètodes i eines d’educació no formal enfocades a la millora de les habilitats de lideratge i comunicació
  • Fomentar la confiança en si mateixes i l’interès en l’autodesenvolupament i l’empoderament dels i les treballadores i educadores juvenils
  • Sensibilització sobre els riscos i problemes de la indiferència dels joves, especialment en l’àmbit de les qüestions cíviques
  • Proposar idees i suggeriments sobre com vincular els mètodes d’educació formal i no formal
  • Fomentar la cooperació internacional i crear un sistema de xarxa basat en valors entre els països i organitzacions sòcies del projecte, desenvolupant així un sentit de ciutadania i identitat europees

Metodologia

Educació no formal

Llengua vehicular

Anglès

Qui pot participar?

La persona candidata ideal és un/a educador/a juvenil principiant (edat més que 18 anys): treballadora juvenil, líder, mestre, treballadora social, psicòloga, voluntària que estigui en contacte diari directe amb joves i tingui la possibilitat de transferir coneixements, habilitats i actituds adquirides durant aquesta formació a la seva comunitat. Es requereix que la participant sigui capaç de treballar en anglès i assistirà a la durada completa del curs.

La formació està enfocada a iniciar els i les treballadores juvenils i líders juvenils en contacte directe amb joves de les seves comunitats.

Països participants

Romania, Itàlia, Hongria, Dinamarca, Letònia, Polònia, Espanya, Eslovàquia

Allotjament

El lloc “Jahodna Resort” és a 15 km de Kosice en una zona tranquil·la. El complex està envoltat de boscos ideals per a caminades o córrer al matí o a la nit. El lloc i el projecte en sí són més per a aquells que estimen la natura i el silenci, busquen desintoxicació digital i espai per a la reflexió. El WIFI del recinte només està disponible a la sala comuna on es realitzaran les activitats i la connexió és bastant lenta. No hi ha supermercat a prop del lloc. L’equip del projecte l’ajudarà a realitzar les seves compres a la ciutat, encara que no tots els dies. Es pot arribar a la ciutat amb autobús públic (1 €) o taxi (5 €).

Cost: 

El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió.

El 100% d’allotjament, menjar i materials del programa estan coberts per la subvenció d’Erasmus +. També es reemborsaran les despeses de desplaçament dins del límit de 275 EUR/persona (perquè us reemborsin haureu de conservar tots els tickets de viatge!).

COVID-19

Recomanem encaridament que els participants estiguin completament vacunats, ja que el certificat de vacunació eximeix els viatgers de les proves de COVID-19 abans de viatjar a Eslovàquia i tornar als seus països. La tarifa de la prova COVID-19 recaurà en els i les participants i no estarà subjecta a reemborsament. Podem organitzar les proves d’un laboratori directament per una tarifa de 50 € a 60 €. Si un participant dóna positiu en COVID-19 en les proves que es realitzen abans de l’arribada a Eslovàquia, ens comprometem a reemborsar per complet les seves despeses de viatge, sempre que se li proporcioni un certificat positiu verificable. El participant també ha de respectar plenament el protocol de salut imposat per les autoritats en el moment de la formació, les mesures de seguretat que s’apliquen als esdeveniments grupals. Aquestes mesures estan subjectes a canvis ràpids, però, ens comprometem a comunicar-ho 2 setmanes abans de la capacitació. Si us plau, tingueu en compte l’ús de mascaretes, mantenir la distància i controls regulars de temperatura.

Reunió de preparació 

Unes setmanes abans de marxar, les participants seleccionades seran convocades a una reunió de preparació a l’Oficina de La Víbria (Terrassa). Aquesta trobada és perquè el grup es conegui i trencar el gel, resoldre dubtes i preparar algunes tasques del projecte. La participació en aquesta reunió és obligatòria. 

Què cal fer per participar? 

Omplir el formulari de participació.

La data límit per inscriure’s és el 17 de juliol!

Important!

La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concret/a en descriure els teus motius de participació en el formulari.

Concacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s