Dance up your life

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Nom del projecte: Dance up your life

On: Bernati, Letònia

Quan: 25 Agost- 5 Setembre

Qui pot participar?

-1 líder de grup que està ansiós per dirigir tallers durant l’intercanvi (líder de grup preferiblement té més de 25 anys)
-3 participants amb experiència en dansa i moviment corporal disposats a compartir les seves habilitats i el coneixement (18-29 anys)
-3 participants sense experiència en dansa, però motivats per aprendre i experimentar la dansa i moviment corporal (18-29 anys)

Què implica participar com a youth leader?

En tots els intercanvis hi ha la figura de youth leader, que és una persona que fa de referent pel grup, s’encarrega de trencar el gel i facilitar la cohesió. A més, pot fer aportacions al programa d’activitats i cal tenir disposició per dinamitzar alguna activitat o taller. És important que la youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols participar com a youth leader d’aquest projecte, siusplau, indica’ns-ho a observacions al formulari que trobaràs més abaix.

APV- Trobada prèvia de preparació pels Youth leaders 

Els Youth leaders de cada país participaran a una trobada prèvia de preparació de l’intercanvi. Tindrà lloc del 4 al 6 Agost. El programa inclou la cerimònia d’obertura, de debat del programa d’intercanvi, trobada amb els voluntaris, etc.

Temàtica

Usant un enfocament de desenvolupament personal, cos el moviment i la dansa com a eines. Proveirem vostè amb el context en el qual pot connectar-se amb vostè mateix, connecteu-vos amb els altres i tingui una enfocament més saludable de la vida.

En 12 dies aprendràs, jugaràs i experimentaràs movent-se pel seu compte o junts a multicultural grup de 35 joves de 5 països

Els objectius del projecte són:

  • Aprendre i compartir experiències en el camp de la dansa
  • Demostrar que sense lliçons i conferències especials és possible adquirir coneixements sobre com viure bé amb l’ajuda de activitats de ball
  • Desfer-se de estereotips i complexos no desitjats contribuir a adaptar-se millor als ràpids canvis circumstàncies de la vida
  • Obrir-se més i adquirir llibertat – llibertat de moviment, llibertat de pensament, llibertat de comunicació i llibertat de vida
  • Millorar la qualitat de la feina juvenil local i internacional
  • Sensibilitzar sobre estils de vida saludables
  • Aprendre a aprofitar les oportunitats de la dansa per a la nostra salut

Metodologia

L’intercanvi es basarà en aprenentatge vivencial a través d’eines educació no formal i des d’un enfocament participatiu: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes, aprenent a extreure conclusions personals dels debats, fomentant les habilitats dels participants.

Llengua vehicular

La llengua vehicular serà l’Anglès.

Països participants

Letònia, Geòrgia, Lituània, Espanya, Portugal

Allotjament i menjar

Cost

El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa Erasmus+ de la UE. El preu del bitllet d’avió es subvencionarà amb un màxim de 275€.

Què cal fer per participar?

Omplir el formulari de participació  deixant molt clara la vostra motivació per participar. El nom del projecte és “Dance up your life”. 

La data límit per omplir-lo és el 5 Juliol!!!

Important!

La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

Contacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s