Voluntariat de grup a Polònia!

On: Rzeszow, Polònia

Nom del projecte: Time’s up, team up

Quan: 15 Agost – 3 Octubre 2021

Organització d’acollida: Inpro

Descripció de l’activitat: 

Els voluntaris ajuden en les activitats, projectes i esdeveniments en curs i tenen espai per realitzar les seves pròpies idees. També treballen amb multimèdia – fent vídeos, materials promocionals, organitzant campanyes educatives. Poden organitzar tallers, organitzar esdeveniments, depèn de les seves idees i possibilitats actuals. També realitzen els esdeveniments finals – Time to Move Festivals a la primavera i la tardor i pícnic intercultural a l’estiu. Cada setmana, als voluntaris també se’ls ofereix una sèrie de tallers relacionats amb el treball (fotografia, gestió d’esdeveniments, conceptes bàsics de facilitació, oportunitats per a joves, etc.) així com tallers de desenvolupament personal amb un psicòleg que els ajuda amb la reflexió i el procés d’aprenentatge

Perfil de les persones participants:

Els projectes a curt termini estan dedicats ÚNICAMENT a voluntaris amb Menys Oportunitats d’acord amb la guia de el programa. Vol dir que hauràs de explicar-nos en la teva sol·licitud, per què ets una persona amb menys oportunitats

– 18-30 anys

Informació pràctica:

  • L’alimentació i l’allotjament, el curs d’idiomes, l’assegurança mèdica, les despeses de viatge i les tutories estan cobertes pel Cos Europeu de Solidaritat
  • T’allotjaràs al nostre alberg, compartint habitació amb un o dos voluntaris més. Rebrà aproximadament 37 PLN per dia com subsidi per a aliments i diners de butxaca. També li reemborsarem les seves despeses de viatge fins a un cert límit.

Què fer per participar?

Envia’ns el teu Curriculum Vitae en anglès a: info@vibria.org

Contacta’ns
Per a qualsevol dubte, envia’ns un email a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s