Projecte de 11 mesos a Tallin, Estònia

On: Tallin, Estònia

Quan:  13.09.2021-14.08.2022 

Durada: 11 mesos

Organització d’acollida: Lasnamäe Youth Centre (Lasnamäe noortekeskus) 

Sobre l’organització:

El Centre Juvenil de Lasnamäe (Lasnamäe noortekeskus) és el que es troba en el districte més gran de Tallin, Estònia. La població del nostre districte és d’aproximadament 118.005 persones, 20441 de les quals són joves, dels quals són joves. El centre juvenil opera en dos llocs: un centre juvenil obert i una sala juvenil més petita.

La prioritat del nostre centre juvenil és treballar amb joves majors de 13 anys, mentre que la sala juvenil funciona principalment per a joves de 7 a 12 anys. El centre juvenil ofereix diverses activitats per als joves dins de l’edifici i organitza activitats de treball juvenil al carrer i esdeveniments a tot el veïnat.

Les nostres activitats habituals són la gestió d’una sala juvenil oberta (jocs, ping-pong, tasques, relaxació), clubs setmanals no formals per a joves (club de DJ, club de mitjans, club urbà), així com esdeveniments mensuals per a joves majors de 14 anys (nits d’estudiants, nits de jocs de taula, nits sense estrès). També co-creem esdeveniments a gran escala per als joves de l’veïnat (festivals d’estiu, caminades, esdeveniments laborals, festivals de Lego) i esdeveniments especials propis (exploració urbana d’estiu, campionat de Lego, fira d’ocupació, policia d’art).

El nostre principal interès en acollir un voluntari és el fet que ens agradaria brindar oportunitats als joves locals, enfocant-nos en mètodes d’educació no formal, ajudar-los a desenvolupar la seva llengua estrangera i habilitats de comunicació i augmentar la seva consciència intercultural. A més, a l’convidar a un voluntari al nostre equip, ens encantaria donar suport al voluntariat en general i també mostrar als nostres joves la gran oportunitat que és per inspirar a ser voluntaris en el futur pel seu compte. Més informació a http://www.noortekeskus.ee

Descripció de l’activitat: 

· Realitzar cafès en anglès / o en la seva pròpia llengua materna per als joves (pràctica oral a través de diferents mètodes d’educació no formal);

· Dirigir el seu propi club setmanal en funció de l’interès de l’voluntari (per exemple, ioga, idiomes, esports electrònics, etc.)

· Organitzar esdeveniments culturals mensuals en cooperació amb altres voluntaris;

· Organitzar activitats lúdiques a la sala de joves (de 7 a 12 anys);

· Ajudar a organitzar diferents esdeveniments i activitats de centre;

· Unir-se a la feina juvenil del carrer i els esdeveniments d’estiu;

· Inicieu seves pròpies activitats en funció dels seus propis interessos.

Perfil voluntari

Ens agradaria rebre a un voluntari que parli anglès (mentre que el coneixement bàsic de rus és un avantatge). Busquem un voluntari de ment oberta que apreciï la llibertat i estigui a punt per al treball independent, així com per treballar en equip. El nostre entorn ofereix oportunitats d’aprenentatge, especialment sobre el treball amb joves, el treball amb les minories nacionals i l’educació no formal. Qualsevol experiència i interès en fotografia / música / art urbà / teatre / creació de vídeos / disseny gràfic / esports / esports electrònics / DJ és més que benvinguda.

Informació pràctica:

A l’igual que amb tots els projectes de l’ESC, aquest li proporcionarà diners de butxaca, subsidi per a aliments, allotjament a Tallin, programa de capacitació i avaluació i oportunitats de viatge. Seràs part d’un projecte a tota la ciutat i col·laboraràs amb voluntaris internacionals en altres centres juvenils de la ciutat.

Si està interessat enviï el seu CV i carta de motivació a pavel@noortekeskus.ee

Per obtenir més informació, poseu-vos en contacte amb pavel@noortekeskus.ee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s