Body Colors – Intercanvi Juvenil a Itàlia

On:

Capranica (Viterbo), Itàlia

Quan:

18-27 de maig de 2022

Temàtica:

El projecte Body Colors neix de la necessitat de trencar l’aïllament provocat per la pandèmia, de retrobar moments de trobada a través de les arts. Volem trobar les mateixes arts que ens connectaven, que ens donaven l’oportunitat de descobrir la bellesa de l’amistat, de la inclusió, de la construcció d’un grup fort per fer front a les dificultats de la vida com les que vivim ara.

Body colors té aquest nom perquè triem els colors com a representació gràfica i visual de les nostres emocions, que són els temes de connexió del projecte donant color a les nostres vides.
Les emocions són colors, els colors són emocions!
Sobre aquesta temàtica construïm el nostre projecte i les seves activitats, tocant diverses disciplines artístiques, que poden satisfer la necessitat artística de tots, anant de l’actuació a la música, la fotografia, la pintura i la dansa.

Metodologia

L’intercanvi es basarà en l’aprenentatge vivencial a través d’eines educació no formal i des d’un enfocament participatiu: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes, aprenent a extreure conclusions personals dels debats, fomentant les habilitats dels participants.

Llengua vehicular

L’anglès.

Qui pot participar?

5 joves d’entre 18 a 30 anys + 1 youth leaders

Què implica participar com a youth leader?

En tots els intercanvis hi ha la figura de youth leader, que és una persona que fa de referent pel grup, s’encarrega de trencar el gel i facilitar la cohesió. A més, pot fer aportacions al programa d’activitats i cal tenir disposició per dinamitzar alguna activitat o taller. És important que el/la youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols participar com a youth leader d’aquest projecte, si us plau, indica’ns-ho a observacions al formulari que trobaràs més abaix.

Països participants – Itàlia, Bulgària, Grècia, Noruega, Espanya.

Cost

El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa. Les despeses de viatge es reemborsaran aproximadament als 3 mesos després de la presentació de tots els documents de viatge originals. Els reemborsaments es realitzaran a través de transferència bancària. El preu del viatge es subvencionarà amb un màxim de 275€.

Què cal fer per participar?

Omplir el formulari de participació deixant molt clara la vostra motivació per participar.

Data límit: 13/03/2022

Concacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s