Bright Colors – Intercanvi Juvenil a Estònia

On:

Tallinn, Estònia

Quan:

27 de maig a 07 de juny de 2022

*Hi haurà una reunió de preparació prèvia on hi participarà la persona Youth Leader del grup (27-29 març 2022)

Temàtica:

Oferir als joves la possibilitat d’expressar-se a través del Street art i donar suport al desenvolupament comunitari en un dels barris de Tallinn, Estònia. El projecte mostrarà la importància de la ciutadania activa a través de l’art de carrer i augmentar el nivell de consciència dels participants sobre el seu paper en la formació i desenvolupament de les comunitats i espais circumdants dels seus pobles i ciutats.

Objectius:

  • Fomentar la comprensió mútua de la ciutadania activa i del paper de la joventut local
  • Fomentar la comprensió mútua de les estructures locals de presa de decisions i les maneres d’abordar-les
  • Promoure l’art de carrer com a forma d’intervenció creativa a les comunitats locals
  • Donar espai als participants per a l’expressió cultural i el desenvolupament d’habilitats artístiques al carrer
  • Fomentar l’intercanvi cultural a través del treball i la convivència en un entorn intercultural;

Metodologia

L’intercanvi es basarà en l’aprenentatge vivencial a través d’eines educació no formal i des d’un enfocament participatiu: a partir de l’experimentació de diferents activitats, afrontant situacions concretes, aprenent a extreure conclusions personals dels debats, fomentant les habilitats dels participants.

Llengua vehicular

L’anglès.

Qui pot participar?

5 joves d’entre 18 a 30 anys + 1 youth leaders

Interessats en l’expressió creativa a través del street art, el graffiti i el muralisme.
L’experiència amb l’art també és un gran avantatge. Esperem que cada grup tingui almenys 2-3 participants amb experiència en street art disposat a transmetre habilitats i coneixements en un taller pràctic a altres participants i guiar el procés.

Què implica participar com a youth leader?

En tots els intercanvis hi ha la figura de youth leader, que és una persona que fa de referent pel grup, s’encarrega de trencar el gel i facilitar la cohesió. A més, pot fer aportacions al programa d’activitats i cal tenir disposició per dinamitzar alguna activitat o taller. És important que el/la youth leader tingui un nivell d’anglès fluid. Si vols participar com a youth leader d’aquest projecte, si us plau, indica’ns-ho a observacions al formulari que trobaràs més abaix.

*En aquest cas, la persona que faci de Youth leader participarà també a la reunió de preparació amb els Youth leaders dels altres països. Les dates d’aquesta reunió són del 27 al 29 de març de 2022.

Països participants – Estònia, Grècia, Noruega, Espanya.

Cost

El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió. El menjar, l’allotjament, les activitats i el transport estan subvencionats al 100% pel programa. Les despeses de viatge es reemborsaran aproximadament als 3 mesos després de la presentació de tots els documents de viatge originals. Els reemborsaments es realitzaran a través de transferència bancària. El preu del viatge es subvencionarà amb un màxim de 360€.

Què cal fer per participar?

Omplir el formulari de participació deixant molt clara la vostra motivació per participar.

Data límit: 13/03/2022

Concacta’ns

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s