“Diversity Boost”- Seminari a Marroc

ON: Larache, Morocco

QUAN: 3 a 12 de juny de 2022

ENTITAT QUE L’ORGANITZA: Framtidståget

TEMÀTICA: L’objectiu del seminari és desenvolupar les habilitats dels líders juvenils, facilitar l’educació no formal amb activitats per a joves sobre el tema de diversitat i diàleg intercultural.

OBJECTIUS:

➔Desenvolupar les competències dels participants en facilitar activitats d’educació no formal per desenvolupar les competències interculturals entre els joves;

➔Compartir mètodes d’educació no formal en l’àmbit de la diversitat i la interculturalitat diàleg;

➔Potenciar la interculturalitat dels participants, competències i habilitats en la promoció valors de tolerància, diversitat i diàleg intercultural;

COST: Aquest projecte està finançat pel programa de la Unió Europea Erasmus+, així que el menjar, l’allotjament, les activitats i el transport (internacional i local) estan subvencionats al 100%.

QUÈ CAL FER PER PARTICIPAR?

Omplir el formulari de participació deixant molt clara la vostra motivació per participar. Hauràs d’especificar el nom del projecte: “Diversity Boost”

DATA LÍMIT PER OMPLIR EL FORMULARI:  15 de març 2022

IMPORTANT!
La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

CONTACTA’NS:
Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s