VOLUNTARIAT A Eslovàquia

On: Čadca, Eslovàquia

Duració: de mitjans de setembre a finals de juny

Associació on es realitza el voluntariat: KERIC

Descripció del projecte: L’objectiu és motivar els nens perquè parlin anglès, experimentin la cultura del voluntari i es diverteixin mentre parlen anglès. L’objectiu de la cooperació és donar una dimensió internacional a les classes i a l’escola.

Activitats del projecte:

  • Comunicació Anglès cursos per a nens;
  • Cursos de comunicació per adolescents/adults en el propi llengua del voluntari;
  • Col·laboració amb locals escoles primàries;
  • Feina d’oficina;
  • Reunions periòdiques de l’equip KERIC i reunions de mentors;
  • Activitats no docents -tallers, esports I activitats creatives;
  • Preparació per a classes;

Horari laboral i tasques: Jornada laboral de 30 a 35 hores setmanals. El voluntari treballarà de dilluns a divendres, l’hora d’inici i finalització de les tasques depèn de l’horari individual del voluntari. El voluntari tindrà caps de setmana de descans. Durant l’estiu, l’horari de treball s’acordarà amb el voluntari.

VOLUNTARIATS TASQUES

Cursos d’anglès de comunicació per nens: (2 – 6 hores setmanals)

L’objectiu dels cursos és motivar els nens perquè parlin anglès, experimentin la cultura del voluntari i es diverteixin mentre parlen anglès. Els voluntaris no han de ser “perfectes” en anglès. El seu paper a les classes és ser la motivació perquè els nens intentin parlar una llengua estrangera. L’edat dels nens és generalment de 7 a 14 anys. També tenim una classe de nens de 5 a 7 anys. Les lliçons es preparen i s’executen juntament amb un jove professor eslovac.

Col·laboració amb escoles primàries locals: (6 fins a 8 hores setmanals)

El voluntari col·labora amb una o dues escoles de la Cadca o pobles propers. L’objectiu de la cooperació és sumar un internacional dimensió a les classes i a l’escola com a tal. El voluntari ajuda diferents professors de l’escola durant les seves classes, utilitzant l’educació no formal. Poden ser classes d’idiomes, però també d’esports, art, informàtica, ciències, matemàtiques, etc. Els voluntaris fan jocs, activitats creatives amb els alumnes o donen suport al professor de qualsevol manera que sigui necessari. En algunes classes, el voluntari podria ajudar els estudiants més dèbils o els estudiants discapacitats. El voluntari està motivat per implicar-se en la vida de l’escola com a tal –per participar en sortides escolars, esdeveniments especials de l’escola, tornejos esportius, etc.

Treball d’oficina (de 2 a 6 hores setmanals)

Un cop a la setmana, el voluntari ajuda a gestionar l’oficina de KERIC i l’organització com a tal. Aquesta tasca implica tasques quotidianes d’oficina, tràmits, confecció de díptics sobre les nostres activitats, actualització de la Web de KERIC i Facebook, neteja i cura de les instal·lacions a KERIC, o altres petites feines en funció de les necessitats de l’organització

Reunions periòdiques de l’equip KERIC I reunions de mentors (2 hores setmanals)

Reunions per avaluar activitats, planificar els propers passos i discutir qualsevol cosa important per al bon funcionament del projecte SVE.

Activitats no docents: tallers, activitats esportives i creatives (d’1 a 8 hores setmanals)

Durant les primeres setmanes, el voluntari s’implicarà activament principalment en la docència. Més tard, durant el projecte, el voluntari pot voler equilibrar les activitats educatives i participar en activitats creatives, esportives o de treball social. Es comentaran les idees de les activitats i el calendari amb cada voluntari individualment, s’oferirà suport per KERIC per desenvolupar aquestes activitats. La iniciativa del voluntari és necessaris en el cas d’aquestes activitats. Els voluntaris també poden participar en un curs d’idiomes de la seva pròpia elecció.

Preparació per a classes (4-12 hores setmanals)

El/la voluntari/a prepararà les seves activitats sol o amb el suport metodològic i logístic de la
Personal de KERIC. Equipament, llibres de consulta i especials KERIC i el local ofereixen formació
escoles, amb les quals col·labora el voluntari.

Formació: el voluntari participarà en la formació a l’arribada i a mig termini organitzada per l’Agència Nacional Eslovaca del Programa de Joventut en Acció.

Allotjament: el voluntari s’allotjarà en un pis a Čadca juntament amb altres voluntaris. El voluntari compartirà habitació amb un altre voluntari i compartirà cuina, sala d’estar i bany amb els altres. El voluntari pot utilitzar la xarxa wifi de l’edifici. Recomanem al voluntari porta un quadern i un mòbil i compra una targeta SIM eslovaca per comunicar-te a Eslovàquia.

Costos: Les despeses de desplaçament del voluntari es transferiran a partir d’una factura i originals de els bitllets. El pressupost del viatge és de 275 €.

Diners de butxaca: cada mes, el voluntari rebrà 150 € al mes. Els diners de butxaca i els diners per menjar són 300€ que es transferiran al seu compte bancari.

Requisits per participació:
– Tenint 18 – 30 anys
– Tenir residència espanyola

– Estar motivat

Què fer per participar?

  1. Preparar el teu Curriculum Vitae i una Carta de Motivació en anglès.
  2. Enviar els documents a esc@vibria.org amb el títol “ESC Eslovàquia”

DATA LÍMIT: 15.06.2022

Contacta’ns!

Per a qualsevol dubte o si necessites suport, envia’ns un correu a esc@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s