“Activate Yourself” Formació a Sèrbia 

ON: Sremski Karlovci, Sèrbia 

QUAN: 11 a 16 de juliol de 2022

ENTITAT QUE L’ORGANITZA: Deluj lokalno, razmišljaj globalno (DLRG)

Què és una formació europea o trainning course?

Les formacions europees permeten adquirir coneixements sobre algun tema d’interès social, mitjançant dinàmiques d’educació no formal (debats, tallers, role plays…). Les formacions es duen a terme per a formadors/es professionals i estan destinades a persones que treballin o estudiïn en l’àmbit social, o bé que tinguin un interès justificat per a la temàtica concreta

TEMÀTICA:

L’organització Deluj lokalno, razmisljaj globalno (DLRG) de Veliki Crljeni està cofinançada pel Programa Erasmus+ de la Unió Europea pel seu projecte Activate Yourself. El projecte Activate Yourself es centra en conscienciar sobre la importància de l’educació no formal (ENF) en la participació activa dels joves en la resolució de problemes a les seves comunitats locals. El projecte reuneix participants de 8 països diferents: Turquia, Espanya, Itàlia, Eslovènia, Bulgària, Croàcia, Portugal i Sèrbia i el més destacat és un curs de formació que se celebrarà a Sremski Karlovci. Els joves implicats en aquest projecte coneixeran la importància de la participació activa en la societat i experimentaran oportunitats de cooperació. Durant el curs de formació, els participants coneixeran els mètodes i tècniques per enfortir l’autoconfiança; desenvolupament de la creativitat i desenvolupament d’habilitats de comunicació i presentació. L’objectiu principal del curs de formació és presentar mètodes d’aprenentatge no formal, és a dir, implicar els participants perquè aprenguin participant i experimentant mètodes d’educació no formal. Aconseguint nous coneixements i habilitats, els participants es veuen obligats a ser actius i a transferir els seus coneixements a altres joves que es convertiran en actius a les seves comunitats locals per ells mateixos. Amb aquest projecte, volem donar una oportunitat als joves, líders juvenils i treballadors (nouvinguts a l’àmbit de l’ENF) de participar activament en la resolució de problemes a les seves comunitats locals. El projecte també està dissenyat per subratllar l’enfocament d’aprenentatge vivencial com una eina no formal per a la ciutadania activa: en participar en diversos mètodes de la ENF, els participants adquiriran les habilitats necessàries per replicar, ajustar, modificar i implementar aquests mètodes per resoldre diferents problemes.

COST: Aquest projecte està finançat pel programa de la Unió Europea Erasmus+, així que el menjar, l’allotjament, les activitats i el transport (internacional i local) estan subvencionats al 100%.

PERFIL DE LES PERSONES PARTICIPANTS

  • Persones que tinguin mínim 18 anys (no hi ha màxim)
  • Persones del sector de la joventut (treballadors/es juvenils, educadors/es socials, voluntaris/es que treballin amb joves, etc.)
  • Persones que tinguin la pauta de vacunació completa de la Covid-19

QUÈ CAL FER PER PARTICIPAR?

Omplir el formulari de participació deixant molt clara la vostra motivació per participar. Hauràs d’especificar el nom del projecte: “Activate Yourself”

DATA LÍMIT PER OMPLIR EL FORMULARI: 15.06.2022

IMPORTANT!
La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

CONTACTA’NS:
Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s