“Smarter together: emotional intelligence supporting diversity and intercultural learning” Formació a Reign Unit

On: Streatley-on-Thames (Reading) UK

Quan: 1-10 de novembre 2022

Associació on es realitza el voluntariat: Fantastic 4 Youth

Què és una formació europea o trainning course?

Les formacions europees permeten adquirir coneixements sobre algun tema d’interès social, mitjançant dinàmiques d’educació no formal (debats, tallers, role plays…). Les formacions es duen a terme per a formadors/es professionals i estan destinades a persones que treballin o estudiïn en l’àmbit social, o bé que tinguin un interès justificat per a la temàtica concreta.

Temàtica

A través d’aquest projecte es vol abordar el problema de la falta de competències d’intel·ligència emocional en els joves treballadors, líders i formadors que treballen en el camp dels projectes interculturals, i especialment la falta d’aquests en els joves.

Durant el projecte es podran aprendre i compartir oportunitats per al personal de les ONG que treballa amb grups multiculturals per a donar suport al desenvolupament de les competències d’intel·ligència emocional necessàries.

La intel·ligència emocional és la capacitat dels individus per a reconèixer les seves pròpies emocions i les dels altres, discernir entre diferents sentiments i etiquetar-los apropiadament, utilitzar informació emocional per a guiar el pensament i la conducta, i administrar o ajustar les emocions per a adaptar·se a l’ambient o aconseguir objectius.

Objectiu

L’objectiu d’aquest projecte és ajudar a professionals al desenvolupament de joves treballadors, dirigents i formadors en el camp de la intel·ligència emocional en el context del treball amb grups multiètnics.

Metodologia

La metodologia del projecte es basa en els principis de l’educació no formal. El focus principal serà posar-se en els participants, fomentant la seva participació activa, aprenentatge mutu, debat i intercanvi d’experiències i bones pràctiques en salut mental i treball juvenil.

Llengua vehicular
L’anglès.

Els participants seran seleccionats seguint aquests punts:

1 – Edat: majors de 18 anys
2 – Ser treballador/a de joventut
3 – Un bon coneixement (encara que no estigui certificat oficialment) de la llengua anglesa

4- Motivats per col·laborar i participar en totes les activitats del projecte

Països participants

Espanya, Hungria, Itàlia, Regne Unit, Turquia, Grècia, Alemanya, Finlàndia

COST: El cost de participació és de 50€, en conceptes de gestió. Aquest projecte està finançat pel programa de la Unió Europea Erasmus+, així que el menjar, l’allotjament, les activitats i el transport (internacional i local) estan subvencionats al 100% amb un pressupost màxim de transport de 275€

Si vols gaudir del 50% de descompte en la quota de participació de l’intercanvi i també de totes les oportunitats que oferim amb els nostres partners locals, fes-te soci de la Vibria!

Per sol·licitar-ho, ompliu el formulari de sol·licitud aquí:  formulari de participació

DATA LÍMIT PER OMPLIR EL FORMULARI: 15.09.2022

IMPORTANT!
La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

CONTACTA’NS:
Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

SHARE THIS:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s