“The Green Influencers International Meeting” Seminari a Itàlia

On: Altamura, Itàlia

Quan: 1-5 de Desembre 2022

Associació on es realitza el seminari: Associazione Link APS

Temàtica

Un dels temes que amb els que els joves estan més sensibilitzats és el de la protecció del medi ambient i la lluita contra el canvi climàtic.

Els Green Influencers – un grup de joves i formadors juvenils creats gràcies a un projecte de Participació Juvenil (Erasmus+) volen compartir el resultat de la seva acció per el medi ambient amb altres joves, educadors/es, formadors/es i altres professionals encarregats de prendre decisions a nivell tècnic per tota Europa.

Aquest seminari internacional és una reunió entre joves, joves treballadors i responsables polítics l’objectiu dels quals és compartir els resultats del projecte, intercanviar bones pràctiques sobre joventut i polítiques mediambientals, crear una xarxa de joves que participin en un diàleg estructurat i planificar noves oportunitats de formació a Europa.

El tema central serà l’ocupació: les ocupacions verdes i les oportunitats ofertes per la postpandèmia (teletraball) per a revitalitzar les zones rurals i interiors.

Els participants seran seleccionats seguint aquests punts:

1 – Edat: majors de 18 anys
2 – Ser treballador/a de joventut, gestor de projectes juvenils; responsables de polítiques juvenils; persones involucrades en projectes mediambientals locals, educadors, activistes, periodistes etc
3 – Un bon coneixement (encara que no estigui certificat oficialment) de la llengua anglesa

4 – Motivats per col·laborar i participar en totes les activitats del projecte

COST: Aquest projecte està finançat pel programa de la Unió Europea Erasmus+, així que el menjar, l’allotjament, les activitats i el transport (internacional i local) estan subvencionats al 100% amb un pressupost màxim de transport de 275€

Per sol·licitar-ho, ompliu el formulari de sol·licitud aquí:  formulari de participació

DATA LÍMIT PER OMPLIR EL FORMULARI: 5.11.2022

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s