“F.R.E.E. S.T.Y.L.E.”

Del 29 de juliol al 7 d’agost l’associació Pro.me.t.eu.s va organitzar a la ciutat de Viterbo, Itàlia, una formació per a joves que tractava una temàtica de gran interés social: l’atur juvenil.

“Era un autèntic poble italià i amb els dies solejats i la bona companyia semblava de película. Del training course ens emportem sobretot els recursos online europeus per trobar treball i els consells emprenedors de la Mariangela. Vam menjar moltíssim i ens vam inflar de pasta, el plat principal per excel·lència. L’experiència va ser molt profitosa i m’emporto molt bons amics.” – ens descriu un participant del projecte.

El projecte, que constava de tres tipus d’activitats (activitats de coneixement mutu, seminaris interactius i activitats a l’aire lliure) tenia com objectiu formar aquests joves en un àmbit d’emprenedoria i capacitar-los a desenvolupar noves pràctiques d’iniciativa i autonomia i construir per a ells una orientació sobre la recerca de feina i l’anàlisi d’habilitats i motivacions.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s