“For your involvement: Citizenship”

Aquest passat mes de setembre un grup de joves van participar a la ciutat de Karlovac (Croàcia) en un projecte que tenia com a objectiu conscienciar als joves de que són un actor actiu en els processos de participació i la capacitació d’eines per a poder-hi participar, com per exemple, el seguiment cívic.

Una participant explica: “Aquest mes de setembre he viscut una gran experiència a Karlovac amb el projecte Erasmus+. Ha sigut una gran experiència tant a l’hora d’adquirir nous coneixements com per conèixer a grans persones”.

El projecte, que va tenir una durada d’una setmana (del 12 al 19 de setembre), ha servit també perquè una vegada conclòs es formin 27 treballadors de joventut i un total de 9 organitzacions que millorin i reforcin les capacitats en el camp del seguiment cívic.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s