“Training Young Mediterranean Actors – TYMA” Seminari a França

On Marseille, França

Quan 3 – 9 de Desembre 2022

Associació on es realitza la formació: Bokra Sawa

Temàtica

El seminari TYMA reunirà a uns 10 països de les dues ribes del mediterrani. Ell seminari es una oportunitat perquè  joves treballadors actius i organitzacions estructurals que es troben a la regió Àrab i Europea es coneguin i intercanviin diverses tècniques i experiències estratègiques en el disseny de projectes intercooperacionals, mentre s’exploren les possibilitats de possibles projectes solidaris d’associació.

Aquest projecte pretén construir una xarxa Euro-Mediterrània per a joves treballadors, per a millor la qualitat dels projectes inter-cooperacionals entre els països socis europeus i del sud de la Mediterrània.

TYMA promou construir les capacitats dels joves amb diverses eines pedagògiques d’educació no formal, i alhora donant suport a les seves propostes de projectes per a que es realitzin.

Els objectius

Aquest projecte intercooperacional està dissenyat per a posar en contacte els participants i les organitzacions estructurals amb el següent:

 • Eines de facilitació en diàlegs interculturals en un context professional.
 • Treballadors juvenils d’alt potencial i motivats dels països socis europeus i del sud per a conèixer i intercanviar la seva experiència a través d’un projecte de mobilitat viscuda. 
 • Treballadors juvenils implicats en Erasmus i joves implicats en el Programa de Mobilitat per explorar noves oportunitats per a estratègies de cooperació .
 • Millorar les eines de lideratge d’associacions i capacitats amb l’objectiu de crear projectes tangibles de cooperació internacional que atenguin les necessitats de les comunitats en diferents contexts i en moments d’emergència / situacions sense precedents.
 • Desenvolupar les competències dels treballadors juvenils a nivell local i internacional. I per tant, que estiguin equipats per a la col·laboració futura, el treball en xarxa, el disseny, la planificació i la implementació dels seus projectes.

Metodologia

La metodologia del projecte es basa en els principis de l’educació no formal. El focus principal serà posar-se en els participants, fomentant la seva participació activa, aprenentatge mutu, debat i intercanvi d’experiències i bones pràctiques en salut mental i treball juvenil.

Llengua vehicular

L’anglès.

Els participants seran seleccionats seguint aquests punts:

 1.  Edat: majors de 18 anys
 2.  Ser treballador/a de joventut actiu en l’àmbit de l’art i la cultura a nivell local
 3. Un bon coneixement (encara que no estigui certificat oficialment) de la llengua anglesa
 4. Coneixement bàsic de educació no formal
 5. Motivats per col·laborar i participar en totes les activitats del projecte
 6. Anteriorment va participar en projectes de cooperació intercultural solidària

Cost

El cost de participació és de 50€ en concepte de gestió.

Aquest projecte està finançat pel programa de la Unió Europea Erasmus+, així que el menjar, l’allotjament, les activitats i el transport (internacional i local) estan subvencionats al 100% amb un pressupost màxim de transport de 185€.

Si vols gaudir del 50% de descompte en la quota de participació de l’intercanvi i també de totes les oportunitats que oferim amb els nostres partners locals, fes-te soci de la Vibria!

Per sol·licitar-ho, ompliu el formulari de sol·licitud aquí:  formulari de participació.

DATA LÍMIT PER OMPLIR EL FORMULARI: 27.10.2022

IMPORTANT!

La selecció de les participants es basarà en la motivació per a aquest projecte específic i l’interès en el tema. Si us plau, sigues concreta en descriure els motius de participació al formulari.

CONTACTA’NS:

Per qualsevol dubte, envia’ns un correu a info@vibria.org

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s